Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezek a svédek...

Az elmúlt napokban több olyan tartalom is szembejött a neten, amik így vagy úgy, de kapcsolódnak a híres-neves svéd bútoráruházhoz. Az egész az alábbi, összeszerelési útmutatót idéző képpel kezdődött. Ezt korábban már közzétettük Facebook-oldalunkon is. Szerkesztőségünk egyértelműen nagy rajongója az Alien-sorozatnak. Ez a nagy egyetértés az IKEA-ról már nem mondható el, de nagyot kacaktunk H.R. Giger kreaturájának tréfás feldolgozásán. 

Azután az Appleblogon találkoztunk az alábbi videóval, amiben iPad-szerűen reklámozzák a svéd bútoráruház legújabb katalógusát. Ennek úgyis most van az idénye. Felfoghatjuk paródiának, de valószínű, hogy kreatív és marketing szakemberek, brit tudósok és patikamérleg segítségével alkották meg ezt a hirdetést. Nálunk célba talált, szeretjük.

Kinek ne jutott volna eszébe, hogy rendetlenkedjen egy kicsit és adott esetben újrahasznosítsa IKEA-bútorait, vagy egyszerűen csak utat engedjen fantáziájának, és kreatívan hasznosítsa a svéd bútordarabokat, alkatrészeket. Ebben a témában ajánljuk figyelmetekbe az IKEA Hackers oldalát. Nagy mennyiségű és olykor igen remek ötlettel találkozhattok náluk. Itt van mindjárt ez a tatyó.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is.
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek