Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Helikoptercsúzli

Párizsi tudósítónk jelentette nemrég, hogy a Champs Elysées legnagyobb "sztárja", egy utcai árusoktól beszerezhető, apró reptethető játék. Egy minihelikopter, amit egy gumi segítségével lehet a magasba lőni és szép lassan ereszkedik lefelé, éjszaka pedig még világít is. Elmondása szerint nem lehet abbahagyni, a nyilván gyerekeknek szánt, de előbb vagy utóbb a felnőttek által stoppolt játékot. A beszámoló alapján úgy döntöttünk, hogy minden háztartásba kell egy ilyen. Biztos vagyok benne, hogy itthon is lehet majd kapni ilyesmit, de inkább készítsünk egyet magunk. Nem bonyolult, a szünidő első napjait pedig simán átvészelhetjük egy közös barkácsolással, illetve játékkal. Kattintsatok a képre, tényleg nem egy bonyolult dolgozat.

Ez de menő! Repülnek!

Impozáns videót találtam még tavalyról egy, a Marylandi Egyetem fiatal mérnökei által tervezett és épített, emberi erővel hajtott repülő szerkezetről. A cél: függőlegesen felbiciklizni három méter magasba, legalább egy percig a levegőben maradi, és ezzel megnyerni a Szikorszkíj-díjjal járó 250000 dollárt. Nézzük, sikerült-e nekik.

A projekt wikipedia szócikkét ITT találjátok.

Két éve egyetlen vágyam, hogy kapjak egy jó kis távirányítós helikoptert. Venni nem fogok magamnak,mert kapni jobb. Ha sokáig nem jön össze, még az is lehet, hogy építek egy sajátot.

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek