Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az idei tél régóta nem tapasztalt intenzitással tette próbára türelmünket ám ha visszagondolunk, ugyanezt mondhatjuk el a tavalyi forró nyárról is. A globális felmelegedés hatásaként persze lassan természetessé válik, hogy nyárból télbe és télből nyárba ugrunk különösebb átmenet nélkül.

A szélsőséges időjárásra célszerű idejében felkészülni, ne a forróság beköszöntekor rohangáljunk klíma készülék és szakember után, kockáztatva a hosszabb határidőket, a "hirtelen munkát" és esetenként a magasabb árat. Ennek örömére sorozatot indítunk, amelyben körbejárjuk a klímákkal és azok üzemeltetésével kapcsolatos fontos tudnivalókat. A mai, első részben a klímatisztítás fontosságáról ejtünk néhány szót.

AR09FSSYAWTNEU side.jpg

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek