Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

NAPO

Gondolom kevesen tudják, hogy van az Európai Uniónak egy munkavédelemmel foglalkozó szervezete is. Hivatalosan az Európai Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Ügynökség (EU-OSHA) névre hallgat, és küldetésének tekinti, hogy Európát biztonságosabb, egészségesebb és termelékenyebb munkavégzési hellyé tegye. A kockázat-megelőzés kultúráját népszerűsítik, hogy javítsák az európai munkakörülményeket.

Remek ugye?

A lábuk védelmét sokan elhanyagolják. A strandpapucsban történő flexelés vagy fűnyírás sokunk számára ismerős lehet. Még ha magunknak épp van is elegendő józan eszünk, a szomszédban biztos láttunk már ilyet. Pedig a lábunk védelme nem közömbös téma, bár reneszánszát éljük a különböző alternatív gyógymódoknak, de igazán hatásos lábujj-visszanövesztő kezelésről nem nagyon olvashatunk a magazinokban.

teszt.jpg

A lézeres szintezőkhöz használt, a lézervonalakat kiemelő szemüvegnél kiemeltük, hogy az nem feltétlenül munkavédelmi szemüveg. Miért nem? Azért, mert ahhoz teljesítenie kell az EN166-os szabványt.

Mielőtt az EN166-os szabványra rátérnénk, engedjük át a szót Winklernek, aki az autók mellett a napszemüvegekről is szeret írni, és gyakran ejtik ámulatba a műszaki világ csodái:

Önherélés láncfűrésszel

Azt hiszem, egy igen kellemetlen érzés előtti utolsó pillanatról találtam egy fotót. Csak remélni merem, hogy a láncfűrész végül nem indult be. Kellemes hétvégét mindenkinek!

onhereles.jpg

Munkavédelem

A munkavédelem fontos. Nem mindenkinek. Vicces fotógyűjtemény a témában, a vasárnapi ebéd mellé.

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Utolsó kommentek