Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Foltozott szőnyegpadlók

Aki szőnyegpadlós lakásban él annak nagyon kell vigyázni e kényes, ám kellemes puhaságú padlóburkolatnak az épségére, tisztán tartására. Ezek a padlók ugyanis nagyon kényesek a lecsöppenő ital, vagy más szennyezőanyagok okozta foltokra, a bútorok okozta szálkihúzódásokra. A foltok még frissiben esetleg kitisztíthatók, ám ha figyelmetlenség miatt beszáradnak, akkor már szinte csak foltozással tüntethetők el. A szőnyegek anyaga többnyire műszálas anyagú, ezért a felületükre eső forró tárgyak is azonnal maradandó nyomokat hagynak a felületükön, ami ugyancsak foltozással tüntethető el.

szonyeg_03 (1).jpg

Mozaik szőnyegpadlók

A szőnyegpadlók még ma is változatlanul a kedvelt padlóburkolatok közé tartoznak. Ez főként jó hő- és hangszigetelő tulajdonságának, lágy felületének és változatos minta és színvilágának köszönhető. Viszont a viszonylag nehéz lefektetése és egyesek szerint túlságosan egyhangú az ilyen padlók hatása, ráadásul a tisztítása is elég nehézkes. Érthető tehát, hogy kifejlesztették e szőnyegfajtának a modul változatát, amely könnyen lerakható és egyedi, mintázatok kialakítását is lehetővé teszi. Esetenként a lakóhelyiségnek csak egy meghatározott felületén is lehetséges a lefektetése, amivel még különlegesebb hatást lehet elérni pl. a parkettás lakóhelyiségekben.

mozaikszonyeg01.jpg

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek