Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A hét műtárgya - a mellény

Korábban már szóba került az amerikai családi sorozatokban időnként felbukkanó szereplő, az ezermesterként is helytálló családfő. Az általános külső jegyek egyik meghatározó eleme az, hogy az ilyen mesteren különböző zsebekben és akasztókon gyakorlatilag egy komplett műhely szerszámkészlete lóg.

Ha az ember nem csak otthon dolgozik, hanem különböző helyszíneken, sokszor felmerül a kérdés, milyen szerszámokat is vigyen magával, mire lesz és lehet szükség? Persze lehet azt mondani, hogy az autó elbír mindent, rakjuk tele, aztán legalább minden nálunk lesz. De ha mondjuk egy lift nélküli ház negyedik emeletén kell dolgozni, ráadásul két utcával arrébb tudunk csak parkolni, azért a helyzet nem ilyen egyszerű, különösen, ha mi is a csupán két kézzel rendelkező életformák közé tartozunk.

box1.jpg

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek