Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tavasz lett!

Itt a Furdancs blognál jobbára én írom a faipari témájú posztokat. Egyrészt az eredeti végzettségem okán is, másrészt mert fával dolgozni úgy általában is jó dolog. Azonban a jelenlegi műhelyem nem fűthető, így jó néhány hónapja nem igazán dolgoztam ott, így poszt sem nagyon készülhetett a témában.

Nyakunkon a madárszezon!

Napokon belül vége a télnek. Ráadásul az idő is enyhére fordult. Persze nyárig még sok minden történhet, azonban van néhány olyan kerti tevékenység, aminek mindenképp muszáj akár már most hétvégén nekilátni, mert könnyen kifuthatunk az időből.

Tervezzünk!

Egy ilyen barkácsolós blogon általában a saját kezű munkáról szóló posztok jelennek meg. De a munkát bizony általában meg kell előzze a tervezés időszaka. Egy rendes, családi házban vagy épp tanyán élő fúr-farag ember ilyenkor tél derekán már javában szövi a tavaszi munkálatok terveit. A környezetünk alakításának, építésének ez - vagyis a tervezgetés - talán a legjobb időszaka. Ez gondolom mindenki számára érthető, de azért az alábbiakban kibontom kicsit részletesebben is:

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

2015.04.08.
2015.01.20.

Utolsó kommentek