AJÁNLÓ
 
05:00
2014. 10. 24.
Elérkeztünk a harmadik péntekhez. Vagyis születésnapi játékunk harmadik fordulójához. Mint...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 10. 24.
Mint múlt pénteken már írtuk, közeledik a Furdancs blog második születésnapja. Ennek kapcsán...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 10. 24.
Bizony, megértük ezt is. A Furdancs blog hamarosan 2 éves lesz. Egészen pontosan október 19-én....
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 10. 24.
A Netszerszám volt olyan kedves és a Furdancs Blog születésnapja alkalmából egy hasznos kis kütyükből...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 10. 24.
Most már elárulhatjuk, hogy ma 1 éves a Furdancs Blog. Ennek örömére a héten ezt meg is kérdeztük...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Furdancs születésnap

Elérkezett hát a nagy nap. Második születésnapunk kapcsán rendezett játékunk végére értünk. A beküldött válaszokat átnéztük, a bennük foglalt tanácsokat és kívánságokat a blog tartalmával kapcsolatban megfogadjuk. A szülinapot pedig megünnepeltük. Volt olyan hozzászólónk tegnap, aki nehezményezte, hogy nem 19.-én hirdettünk eredményt. De akinek nagy családja van, az tudhatja, hogy a szülinapi ünnepség az mindig a résztvevőkhöz van alakítva, a naptár csak támpontot jelent...

Tehát túléltük az ünneplést, jöhet az ajándék. (Fent láthatóak a romok...) A tényszerű válaszokat kívánó kérdések helyes megfejtése az alábbi volt:

  • Mikor alapították a multiszerszámokat kitaláló, amerikai Leatherman gyárat?

    1983

  • Mit jelent a svéd Blåkläder munkaruha cég neve magyarul?

    Kék köpeny

  • Mikor építették az első kvarcórát?

    1927

Meglepő módon, nem minden válaszadó találta el a helyes válaszokat. Pedig némi google böngészéssel minden adat megtudható lett volna. De, miután mi nem internethasználati tanfolyamot hirdettünk, és inkább az olvasóközönség véleményére voltunk kíváncsiak, így ha a visszaküldött válaszok némelyike tartalmazott is egy-egy hibát, azért mi ugyanolyan esélyt adtunk azok beküldőinek is, nem diszkvalifikáltunk senkit.

Azonban, mielőtt a szerencsés neveket megírnánk, tekintsük át, mennyi ajándék is jött össze:

  • A Leatherman hazai képviselője, az Audaxtrade 2000 Kft. jóvoltából kaptunk egy Leatherman Wingman multiszerszámot. A Wingman egy újabb fejlesztésű szerszám, kompaktabb mint a korábbiak, ezért még inkább mindig magunknál hordhatjuk. (Illetve hordhatja a szerencsés megajándékozott.) A multiszerszám a szükséges alap, erről már sokat írtunk, és biztos fogunk is még, mert új Leatherman modellek is vannak a láthatáron.

  • A svéd Blaklader munkaruhák hazai forgalmazója, a 4hend Kft jóvoltából egy Blaklader kapucnis felső találhat gazdára. A Blaklader ruhákról írtunk több alkalommal. És fogunk is még, amióta megismertük a céget, egyik meglepetésből a másikba esünk, hogy milyen különleges minőségben is készülhetnek munkaruhák. Ráadásul már több kollégánk utcai ruhaként is hord Blaklader modelleket, és meg kell mondjuk, nem okoztak csalódást. 

  • A 3M jóvoltából két ajándék is gazdára vár, egy 3M/Scotch csomag, amely szép számú otthoni vagy irodai munkára alkalmas, javarészt ragacsos terméket tartalmaz, és egy flakon 3M folyékony fólia, a hozzá való kinyomó pisztollyal. A 3M termékeivel is találkozhattok még itt a blogunk posztjaiban, mert egyre több érdekes és különleges dolgot lelünk a választékukban. 
  • Miután a söröskupak órák igen nagy sikert arattak anno, úgy gondoltuk a kedvenc furdancsos söröskupak óráink egyikét is a szülinapi ajándékok közé tesszük. Ez egy kész darab, tehát sajnos nem kell már hozzá új söröskupak, ezért a sörfogyasztás indokaként már nem használható. Azonban bármikor nekiláthattok újabb darabok készítésének, az alkatrészeket beszerezhetitek például itt.

  • Többször írtuk már, hogy blogunk nem teljesen magányos, két testvérünk is van, a Kapanyél és a Színes ötletek blog. Márpedig ahol testvérek vannak, ott anya is kell legyen, nekünk is van egy, mégpedig a Cser könyvkiadó. Egy anya pedig törődik a gyermekével, ezért aztán a Cser kiadó is összeállított két, egyenként 5-5 kötetet tartalmazó könyvcsomagot.

  • És végül, de messze nem utolsó sorban a Knauf Insulation, mint a blogunkon talán legtöbbet említett vállalat is felajánlott néhány ajándékot. Persze nem egy komplett épület hőszigetelését, pedig az igazán ütös ajándék lett volna, mint a 'nálamszigetelnek' összehasonlító programjukból már mindenki megtudhatta. De ki tudja, talán még arra is sor kerül egyszer, az bizonyos, hogy még sokszor találkozhattok a Knauf Insulation termékeivel itt a blogon. A csomagban néhány jól használható termék található, például Knauf bögre és póló.

A torta mellett tehát a fenti ajándékok vannak az asztalon. A tortát gyorsan meg is esszük, de az ajándékokat azért, ha már egyszer megígértük, az alábbi szerencsés visszaküldők kapják meg. (A kapcsolatot a jövő héten mindegyikőjükkel felvesszük a megfejtésben megadott e-mail címükön, és egyeztetünk az átvétel módjáról és idejéről.)

Leatherman - Balázs László      

Blaklader - Oros Imre     

3M paint defender - Veress István   

3M ajándékcsomag - Drenyovszki Andrea      

Furdancs söröskupak-óra - Ladányi Árpád   

Cser kiadó könyvcsomag - Széll Lászlóné   

Cser kiadó könyvcsomag - Lovas Zsuzsanna 

Knauf Insulaton ajándékcsomag - Englerth Nóra   

Köszönjük minden olvasónknak, hogy velünk voltak a születésnapunkon. Most már nincs más dolgunk mint írni (nekünk) és olvasni (nektek), és várni a következő születésnapot.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.



Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Utolsó kommentek