AJÁNLÓ
 
05:00
2014. 11. 26.
14 hónapja naiv örömmel mutattam be egy német (a neve) - lengyel (feliratai) - kínai (a gyártója)...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 11. 26.
A csavarok a legelterjedtebb gépelemek. Felhasználásuk szerint vannak rögzítő csavarok...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 11. 26.
A játékkatonákat mindenki szereti, mert a kézbe fogható maketteknek van egyfajta, gyermekkorba...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 11. 26.
Hallom a rádióreklámban, hogy az EON házi napelemes rendszereket árul full-szervizzel...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 11. 26.
Az átlagnál több olvasói reakciót kapunk az elektromos szerszámok bemutatására válaszul,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gépipari hipnoaprók

A hiba nem az ön készülékében van. Ne próbálja beállítani a képet! Folyamatosan ellenőrizzük az adást. Mi uraljuk mind horizontálisan, mind vertikálisan. Eláraszthatjuk önt ezer csatornával, vagy kinagyíthatunk egyetlen képet kristálytisztává. És ez még semmi! Irányítani fogunk mindent, amit csak lát és hall... (Végtelen határok bevezető főcím)

Tudatbefolyásoló hatású videoválogatásunk a gépipar területéről merített hipnotikusan ismétlődő folyamatokat. E képsorokra alapozva az ozorai goa-fesztiválon külön gépész sátrat lehetne felállítani drogmentes pályára-irányító célzattal, mert azon kapják magukat, hogy tekintetüket nem tudják felelmelni a képernyőről és már csak a hiányszakmára beiskolázó űrlapot kell aláíratni velük. A „Gyáróriások” vagy „Hogyan készült” sorozatok rajongói is imádni fogják a lentieket.

Elsőként egy igazi klasszikus, a harmincas évekből származó "Mechanical Principles by Ralph Steiner" oktatófilm pszichedelikus zenei aláfestéssel  átkevert verziója. Az alapanyagként szolgáló 10 perces film kérlelhetetlen aprólékossággal mutatja be a gépeknél alkalmazott vezérléseket, mikor egy tengely forgómozgását egyenesvonalúvá, időben programozott mozgásokká alakítják.

Manó bújt a faesztergába...Ha lenyűgöz bennünket az egyszerű munkafolyamatok végtelenül ismétlődő ciklusa, melynek eredménye egy fából készült vécépumpához hasonló tárgy, akkor ezt látni kell.

"A robot, aki elveszi a melódat" címet adhatnánk az autógyári hegesztő szalagot nézve, ha ez olyan vicces lenne. Légy te a gyorsabb!! Olvasd mikrokontroller sorozatunkat, hogy megismerd működési elvüket és ha a gépek uralomra jutnak, az emberi ellenállási mozgalom John Connor vezetésével visszaszerezze jogunkat a kézi autógyártáshoz.

Az előbbi Skynet-Terminator analógiát idézi fel az alkatrészek automata beültetését végző gépegység, melynek három vörös szeme van.

Az "Automata rugóleszedő, rugó gyártó géphez" videón egy automatát láthatunk, amint leszedi a rugókat a rugógyártó gépről, de azt nagyon látványosan. Magyar gépészeti termék.

A hentesek is kezdhetnek aggódni, ez a robot sonkákat csontoz meglepő hatékonysággal. A palacsintasütő robotszakácsokat már meg sem merem mutatni.

Végül egy robot szemszögéből látjuk a gyárat, a munkát, a robothaverokat.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.



Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Utolsó kommentek