Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyilván sokatoknak eszébe jutott már, hogy csak kellene egy jó kis filmet forgatni otthon. Biztosan sokan ki is próbáltátok például a csajotokkal, feleségetekkel. Aztán vagy úgy jártatok, mint a tornászlány, és másnak is sikerült örömet szereznetek, vagy nem. Néha előveszitek a kisfilmet a rejtekhelyről és könnyes szemmel nézitek, hogy milyen jó volt fiatalnak lenni. Na de lehet ám másmilyen filmet is forgatni otthon. Például börtönöset. Kicsit ugyan át kell szabni hozzá a garázst, de utána egy egész pofás forgatási helyszínetek lesz. Eric Bernaud megmutatja, hogy ő hogyan csinálja.

Szereljünk fel karnist!

A nullás liszt esete a Furdancs Blog csapatával az, amiről most szó lesz, miután karnist feltenni - kellő előkészület hiányában - inkább erőfeszítés, mint öröm.

A mindenre jó ragasztószalag

Mint az köztudott, a Duct Tape mindenre jó. Legalábbis sokan így gondolják. Akkor sírunk fel igazán, amikor a fura gondolatok könnyfakasztó megoldásokban öltenek testet.

Flex a lelke mindennek

A vidéki környezetben nem csak az a csodálatos, hogy jó mélyet szippanthatunk a friss levegőből. Semmihez nem fogható hangok vesznek körül bennünket.

Ablakszigetelés Vol. 2

Előző ablakszigetelős írásunkban igyekeztünk bemutatni, hogyan járjunk el házilag, ha csukott ablaknál is fúj a szél a szobában. Ez alkalommal felkerestünk egy profi ablakszigetelőt. Ez abból állt, hogy átmentem a szomszédhoz, amikor nála szigeteltek.

Azt hitted, menő vagy?

soveny.jpg

Hétindító bénázás

Körhinta betonkeverőből

Két éve egyetlen vágyam, hogy kapjak egy jó kis távirányítós helikoptert. Venni nem fogok magamnak,mert kapni jobb. Ha sokáig nem jön össze, még az is lehet, hogy építek egy sajátot.

Szakértő az nem volt

Vidám, szalonspicces srácok csapot szerelnek, vagy valami ilyesmi.

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Utolsó kommentek