AJÁNLÓ
 
05:00
2014. 04. 13.
Tekintve, hogy majdnem minden marad a régiben és a Furdancs dübörög tovább, nem szeretnénk bő...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 04. 13.
A csavarok a legelterjedtebb gépelemek. Felhasználásuk szerint vannak rögzítő csavarok...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 04. 13.
A játékkatonákat mindenki szereti, mert a kézbe fogható maketteknek van egyfajta, gyermekkorba...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 04. 13.
Az átlagnál több olvasói reakciót kapunk az elektromos szerszámok bemutatására válaszul,...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 04. 13.
Néha-néha még be kell gyújtani, de már látjuk a fűtési szezon végét. Nem hagyjuk...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szokásos, heti válogatásunkban ezúttal szó lesz kerámiapadlók javítgatásáról, egyedi asztalokról, egy fényképezőgépről, ragasztópisztolyról és szoknyás férfiakról. Kellemes olvasgatást!

Tartós vasak - Pentax istD DSLR (2006)

A "tartós vasak" sorozatunk második írása rögtön kivétel lesz. Nem szerszámról szól, legalább is hagyományosan nem szokás szerszámnak tekinteni egy fényképezőgépet. Ugyanakkor nyilván sokan vagyunk, akiknek a fényképezőgép bizony munkaeszköz. Itt a blognál is készítünk épp elég képet mondjuk a posztok illusztrálására, tehát számunkra egy ilyen masina például igenis szerszám.

>> a poszt folytatódik


A hét műtárgya: a ragasztópisztoly

Van élet a technokol rapidon túl.

Ez a szerszám egy dolgot tud, de azt nagyon: ragasztani. Gyerekjáték használni, a cső egyik végén bedugjuk a ragasztórudat, meghúzzuk a ravaszt, és a másik végén pedig kijön a megolvadt, folyékony ragasztó. A ragasztó a lehűlés után megszilárdul, és a megfelelően zsírtalanított felületen stabil kötést biztosít.

>> a poszt folytatódik

Asztalok gyorsan, méretre

Bár a bútorüzletekben elég sokféle asztal közül lehet választani, ám a méretük adott, és a szín sem mindig passzol a meglévő berendezéshez. Akinek ettől eltérő az igénye, más megoldást kell találjon. Az alábbiakban erről, vagyis a gyorsan és tetszőleges méretben megvalósítható asztalokról olvashattok.

>> a poszt folytatódik

Dolgozzunk szoknyában!

Jól olvastátok, szoknyában. Igen, mi itt a Furdancs blognál is férfiak vagyunk, de ennek az egészhez semmi köze. A szoknya ugyanis célszerű és jó! Dolgozni pedig még annál is jobb. Mindjárt meg is mutatjuk miért.

>> a poszt folytatódik

Kerámiapadlók foltozása

A kerámiapadlók sokféleségük és dekoratív látványuk mellett a könnyű tisztán tartásuk miatt is nagyon kedveltek. Felületük ugyan nagyon kemény, ám mégsem sérthetetlenek. A leeső nehéz és éles tárgyak esetenként nagyon is szembeszökő sérüléseket okozhatnak a felületükön, kagylósan kitörik a mázas felületük és ha nem tökéletes tapadnak a lapok az aljzathoz még el is repedhetnek, vagy akár fel is válhatnak. Az ilyen sérülések nagyon szembetűnőek lehetnek, eltüntetésük pedig csak körülményesen, többnyire a sérült lap cseréjével korrigálható. Feltéve, ha az ilyen javításhoz van néhány félretett "pótlap".

>> a poszt folytatódik

  Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is.
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni. 



Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Utolsó kommentek