AJÁNLÓ
 
05:00
2014. 10. 28.
Tekintve, hogy majdnem minden marad a régiben és a Furdancs dübörög tovább, nem szeretnénk bő...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 10. 28.
A csavarok a legelterjedtebb gépelemek. Felhasználásuk szerint vannak rögzítő csavarok...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 10. 28.
A játékkatonákat mindenki szereti, mert a kézbe fogható maketteknek van egyfajta, gyermekkorba...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 10. 28.
Az átlagnál több olvasói reakciót kapunk az elektromos szerszámok bemutatására válaszul,...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 10. 28.
Néha-néha még be kell gyújtani, de már látjuk a fűtési szezon végét. Nem hagyjuk...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A káosz szerszámai

v2.jpg

Manapság a szerszámkészleteket ismertető posztok kerültek napirendre blogunkon. Továbblépve a legalapvetőbb barkácsfelszerelés taglalásán, tágítsuk ismeret-horizontunkat speciális eszközgyűjteményekkel is. Mit tegyünk, ha elszaporodnak környékünkön a vámpírok, vagy tartunk egy zombi inváziót követő poszt-apokaliptikus krízistől, mikor nem nyit ki többé a sarki zöldséges? Egy jól összeválogatott szerszámkészlet gyógyírt nyújthat kétségeinkre, még ma vásároljunk be!

Itt van mindjárt egy 1850-ből származó vámpírvadász készlet. Szerencséjükre a kortársak korábban meghaltak, mint hogy láthassák a Twilight című borzalmat, ahol...ismerjük a történetet a vámpír és ember szerelméről. Fantázia, hah!

Nem, a vámpírok nem szeretik az embert, maximum sült krumplival, és az emberek sem szeretik őket, ezért vastag karókat vernek a szívükbe vagy bezárják őket a turbószoláriumba és ráadják a maxot - gondolta a  viktoriánus kor mestere, e filozófia jegyében válogatva össze a készlet elemeit. A bőségesen adagolt karók és szenteltvíz még egy csoportos vámpirbulit is sírba tesznek. Régiség státuszát is meg kell fizetnünk a ládának, pontosan 2000£ összegben.

v3.jpg

Egy másik, kissé giccses küllemű készletet látunk, de nem tudnám elképzelni Van Helsinget sárga műanyag tőrrel hadonászva.

v1.jpg

Felkészült mesterember letisztult és profi készletet használ. Semmi sallang és cikornya. Nézzük, melyek a legszükségesebb eszközök. Karók, fakalapács, Biblia, fokhagymakivonat, szentelt víz, feszület. Elképzelhető, hogy összefutunk néhány farkasemberrel, ezért az ezüstgolyóval töltött pisztoly egyszerűen nélkülözhetetlen kiegészítő.

v0.jpg

 Következő, természetfeletti erők ellen összeállított szettünk a médiában soha meg nem unt fenyegetés, a zombiapokalipszis időszakában hivatott biztosítani túlélésünket. Olyannyira napirenden van a téma, hogy az amerikai védelmi minisztériumban létezik egy Conop 8888 kóddal ellátott dosszié, amely túlélési tervet tartalmaz arra az esetre, ha az Egyesült Államokat zombi-támadás érné. A kereskedelem is felkészült a legszükségesebb eszközök-szerszámok készletbe állításával.

Mindjárt az alapvető Zombie Apocalypse Survival Kit 1 készlet, mely pusztán a fegyverekre szorítkozik. Kentucky államban bizonyára kelendő, célzok erre a groteszk módon mulatságos sztorira. Csak félig vicces, de az vesse rám az első követ, aki nem csapta volna el a...tessék elolvasni.

z3.jpg

24000 dollárért már mindenre gondoltak a készlet összeállítói. Komoly tűzerőt képviselő automata karabély, ruházat, még kamera is akad a csomagban, csak győzzük cipelni. A legszükségesebb néhány eszköz mellé ebben a boltban túlélési kézikönyvet is kapunk. Elég vékony, lehet, hogy részletekben jelenik meg? Vagy nem élünk addig, míg kiolvashatnánk?

z1.jpg

Végül pedig a legfontosabb ismeretek gyűjteményéhez egy link, ha magunk válogatnánk össze a kifejezetten zombiuralomra specializált felszerelésünket.

z0.jpg

Legközelebb a kevésbé fantasztikus, jövőbeli elképzelt fenyegetést hordozó krízis kerül sorra. Az elektromos áram meglétére alapozott civilizáció pusztulása utánra készülők felszerelésében ötvöződik egy cserkészkirándulás és a konkurens csoportokkal vívott helyi háború eszközeinek szükséglete.

Ha láttunk már vállalati e-mail szervert kiesni fél napra, elképzelhetjük a felbomló rendet, hisztériát, tömegpszichózist. Ezt szorozzuk meg kettővel, mert nincs áram és még százzal, mert órákon belül elfogy a kávé. Nem kérdéses, fel kell készülnünk a legrosszabbra.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is.
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Utolsó kommentek