Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gépipari hipnoaprók

A hiba nem az ön készülékében van. Ne próbálja beállítani a képet! Folyamatosan ellenőrizzük az adást. Mi uraljuk mind horizontálisan, mind vertikálisan. Eláraszthatjuk önt ezer csatornával, vagy kinagyíthatunk egyetlen képet kristálytisztává. És ez még semmi! Irányítani fogunk mindent, amit csak lát és hall... (Végtelen határok bevezető főcím)

Tudatbefolyásoló hatású videoválogatásunk a gépipar területéről merített hipnotikusan ismétlődő folyamatokat. E képsorokra alapozva az ozorai goa-fesztiválon külön gépész sátrat lehetne felállítani drogmentes pályára-irányító célzattal, mert azon kapják magukat, hogy tekintetüket nem tudják felelmelni a képernyőről és már csak a hiányszakmára beiskolázó űrlapot kell aláíratni velük. A "Gyáróriások" vagy "Hogyan készült" sorozatok rajongói is imádni fogják a lentieket.

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek