Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ma már megszokott látvány, hogy egy lakóhelyiség padlóburkolatát különféle anyagú padlóanyagok alkotják. Ez esetenként kisebb felületi szintkülönbségeket okoz. Ezt régebben küszöbökkel, vagy kiálló szegélylécekkel határolták le, ma viszont speciális szegélyidomok beépítésével oldják meg. Ezek a fém idomok nemcsak esztétikusan szegélyezik az eltérő burkolati anyagok szélét, hanem ideális átmenetet biztosítanak az eltérő anyagú burkolatrészek között még szinteltérések esetén is.

Joggal merül fel a kérdés, hogy napjainkban van-e létjogosultsága a reluxának. Simán lehet, hogy van, és csak az én fejemben kötődik szervesen a nyolcvanas évekhez ez az árnyékoló eszköz. Mindenesetre itt a szerkesztőségben többen érezzük úgy, hogy a hazánkban fellelhető ilyen redőnyök nagy része csak úgy ott ragadt és nem volt elég pénz, elképzelés, kreativitás a lecserélésükhöz. Lépjünk is túl ezen. A reluxa él és virul. Nem beszélve arról, hogy a 9 és fél hét című filmben is jó szolgálatot tett.

A barkácsolásra fogékony ember olyan szemmel jár a lakásban, hogy folyamatosan azt vizslatja, hogy hol akadhat valami kis csinosítani, javítgatni való dolog az ingatlanban. Mitagadás a ma feldolgozni kívánt problémát már hónapok óta nézegettem, de csak most jutottam el odáig, hogy ki is találjak valami okosat. Amit kiötlöttem inkább kreatív és praktikus, mint szép megoldás.

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Utolsó kommentek