Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Áprilisi tréfa

Egy műszaki blogon elkerülhetetlenül szóba kerül előbb-utóbb Murphy törvénykönyve és a köré épült demotiváló univerzum. Ezért április elsejei tréfaként most...Mi? Másodika van? Kicsit megcsúsztunk a határidővel. Ez érthető, hiszen Keopsz törvénye kimondja: "Határidőn vagy költségvetésen belül még semmi sem épült fel."

murphy1.jpg

"A törvény Ed Murphy századosról, a labor fejlesztési mérnökéről nyerte a nevét. Egy rezgésátalakító kengyel sehogy sem akart szuperálni, mert a terhelésmérő áthidalásokat hibásan huzalozták. A százados kifakadt: - Ha el lehet szúrni, holtbiztos, hogy elszúrja - ti. az a szerelő, aki az áthidalásokat huzalozta a laborban". - írja Arthur Bloch, a Murphy törvénykönyve című könyv szerzője. Innen idézünk néhány sort.

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

2015.04.02.

Utolsó kommentek