Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Építsünk csobogót!

A július eleji kánikula sokkja maradandó élmény ezen a nyáron. Nem mindenkinek adatik meg fürdőzés a kerti medencében, egy romantikus kiruccanás a festői Balira vagy legalább egy árnyas zug a kertben. Ha az izzó panelben egyszerre kívánjuk a patakcsobogás illúzióját megteremteni és gyógyírt keresni melegtől felzaklatott idegeinkre, akkor építsünk csobogót!

csobog00.jpg

A fenti illusztráció leginkább egy vega tálra hasonlít, kukoricával és frissen tépett algával, de ez is csak a saját elképzeléseink megvalósításának sokszínű lehetőségeit mutatja. Hogyan lássunk hozzá? Mit kell tudnunk a csobogóépítésről? Mickey Baskett "Csobogók" című könyvét ajánlom beszerezni a témában, melyet egykor kedvenc kiadónk jelentetett meg.

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek