Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mai visszatekinésünkben szó lesz egy szétberhelt mosógépről, szúnyoghálóról, május elsejéről, kerti szerszámok karbantartásáról és a tükröt is új oldalásól mutatjuk be. Kellemes olvasást!

Heti összefoglalónkban szó lesz sajtbarkácsolásról, benzines kerti gépekről, megismerkedhetünk egy gyengeáramú oktatókészlettel, és még egy tartósnak bizonyult kéziszerszámot is bemutatunk. Kellemes vasárnapot!

Heti összefoglalónban ezalkalommal szó lesz gáztűzhelyről, kerti gépekről, univerzális kulcsokról, régi festékek likvidálásáról és szigetelésről. Olvassuk együtt!

Ezen a héten is érdekes témákat tártunk elétek itt a Furdancson. Legalábbios szerintünk. Szokásunkhoz híven egyben tárjuk elétek őket. Volt szó levegőből videózásról, megszüntettük a vízkövet, bemutattuk a favágóversenyek varázslatos világát, egy perlátor nevű kütyüvel emlékeztünk meg a víz világnapjáról. Kellemes olvasást!

Heti visszatekintőnkben lesz kábelcsatorna, bicikli, tolóajtó és csapszegvágó. Kellemes visszatekintést.

Új vezetékeket kábelcsatornába

Jó esetben minden lakásnak megvan a falba süllyesztetten kiépített hálózati vezetékrendszere. Ám gyakran megesik, hogy egy újabb elektromos készülék beszerzése, vagy egyéb okok miatt újabb csatlakozó aljzatra, kapcsolóra lenne szükség a meglevőktől távolabb. Ilyen esetekben nem mindig szükséges az új vezetékszakaszt a falba süllyesztve elvezetni, erre valók a különféle kábelcsatornák.

Tekintve, hogy egyszer már volt ilyen, hagyományosnak mondható heti összefoglalónkat olvashatjátok az alábbiakban. Billentyűzet, csaptelep, szigetelés, csiszolópapír és az elmaradhatatlan CNC szerepelt heti kínálatunkban.

Vasárnap van, ez remek nap arra, hogy visszarepítsünk benneteket a közelmúltba, a héten megjelent posztjaink felhánytorgatásának segítségével. Volt a héten manó odú, okostelefon, ablakfelújítás, tokmánycsere, csaptelep. Olvassatok!


Régi ablakok felújítása

Manapság aki csak teheti, a régi ablakait korszerű, műanyag keretszerkezetesekre cseréli. Ám ez azon túl, hogy sokba kerül, kockázatokat is jelent. Ezzel ugyanis megszűnik a lakás eddig természetes légcseréje ami szélsőséges esetben a helyiségek penészesedését is okozhatja. Mielőtt döntenénk, nem árt megvizsgálni, hogy nem kifizetődőbb-e egy általános ablakfelújítás a csere helyett. Mivel az országban sok régi épület van, érdemes ezek ablakait kellő szakértelemmel felújítatni. Folytatás: http://furdancs.postr.hu/regi-ablakok-felujitasa

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Utolsó kommentek