Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Év végi statisztika - az első 10

És akkor jöjjön a szokásos év végi áttekintés első része. Évről évre rácsodálkozunk a jelenségre, hogy bizony általában nem azok a posztjaink a legolvasottabbak, amelyeket annak gondolnánk. Idén is vannak meglepetések, vágjunk is bele:

év vége statisztika olvasottság sláger 2015 best of

Év végi köszöntő

Elértünk hát megint az év végére. Történt már ilyen velünk korábban is, de a 2014-es év különösen veszélyesnek tűnt tavaly ilyenkor.

Mint látjuk, nem lett vége a világnak. Nem vittek el az ufók, nem támadtak ránk a zombik, nem törtek ki ketrecükből a velociraptorok. Sőt, éjszakánként nem motoznak a tetőnkön vámpírok, és még a régóta dédelgetett Mad Max járművünkre sem volt szükség. Van villany, gáz, még melegvíz is. Sőt, különadó mentes internet is.

Szóval, igazából nem történt semmi.

De a következő év, 2015 talán végre igazán izgalmas lesz. Mindenesetre mi készülünk, jövőre is megmutatunk mindent amit tudunk, segítünk megküzdeni a vízkő vagy épp a penész rémével, elmondjuk hogyan ragasszuk meg a letörött lábosfület, hogyan rögzítsük a lötyögő kilincset.

És persze továbbra is az olvasóink elé tárjuk az igazán energiahatékony és környezettudatos erődépítések mintáit, csakúgy, mint a motoroskapák zombiirtásra való átalakításának módozatait. Segítünk csapdát és szögesdrótkerítést tervezni, valamint megmondjuk hogyan válasszuk ki a megfelelő láncfűrész vagy balta modellt, ha hatékonyan kívánjuk védeni otthonunk.

Tehát az 2015-ben is számíthatnak ránk olvasóink, és persze mi is számítunk rájuk.

Addig is kívánunk boldog és eredményes új évet minden látogatónknak!

Visszatekintés 2014 - első rész

Így év vége tájt már szokássá vált, hogy írunk néhány visszatekintő posztot, amelyekben megemlékezünk az elmúlt év többször is visszatérő témáiról, valami miatt emlékezetes posztjairól. Idén sem lesz ez másképp. Azt gondoltuk, hogy elsőként a legtöbb alkalommal felbukkant témáinkról írunk. Aztán majd előkeressük a legolvasottabb posztokat is.

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek