Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Börtönbarkács

Bár még nem voltam börtönben, de feltételezem, hogy ott egy dologból van bőven. Ez pedig az idő. Ezt is csak a börtönös filmekből sejtem, melyek valószínűleg nem mindig fedik a valóságot. Mindenesetre az alábbi gyűjteményből kiderül hogy a fogvatartottaknak olykor sikerül szabadjára engedniük a kreativitásukat. Főleg, ha szökésen törik a fejüket. Idejük biztos, hogy van rá. Az ITT bemutatott, különböző börtönökben barkácsolt eszközöket, három csoportra osztanám. Az egyik ilyen csoport a mindennapi élethez szükséges kiegészítők, a másik a szökéshez használatos segédeszközök, a harmadik pedig a fegyverek. Az utóbbiaktól elzárkózunk. Nézzük együtt, mi mindent készítettek a fogvatartott MacGyverek.

meruloforralo.jpg
Merülőforraló

Nyilván sokatoknak eszébe jutott már, hogy csak kellene egy jó kis filmet forgatni otthon. Biztosan sokan ki is próbáltátok például a csajotokkal, feleségetekkel. Aztán vagy úgy jártatok, mint a tornászlány, és másnak is sikerült örömet szereznetek, vagy nem. Néha előveszitek a kisfilmet a rejtekhelyről és könnyes szemmel nézitek, hogy milyen jó volt fiatalnak lenni. Na de lehet ám másmilyen filmet is forgatni otthon. Például börtönöset. Kicsit ugyan át kell szabni hozzá a garázst, de utána egy egész pofás forgatási helyszínetek lesz. Eric Bernaud megmutatja, hogy ő hogyan csinálja.

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek