Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Itt a Furdancs blogon többféle tartalom is megjelenik. Vannak saját munkáink, és persze vannak elméleti, vagy épp mások munkáit bemutató írások is. Mi persze az első csoportba tartozókat kedveljük a leginkább, új sorozatunkban néhány korábbi munkánkat mutatjuk be újra, hiszen folyamatosan érkeznek az új olvasók, és mégsem járja, hogy ők mindezen csodákból kimaradjanak. 'Újraposzt' sorozatunk első írása egy bagolyajtóról szól.

Hogy mi az a bagolyajtó? Elmondom. Mióta vagy 14 éve ideköltöztünk ebbe a régi vidéki házba, én egyfolytában szeretnék egy olyan bejárati ajtót, mint bagolynak van a Micimackó rajzfilmekben. (Egyébként az eredeti Shepard illusztrációk szerint is a könyvben.) Szóval egy olyan ajtót, aminek külön ki lehet nyitni csak a felső részét. így ugyebár nyitva is, meg csukva is van egyszerre. Mindent látok, nem vagyok bezárkózva, ugyanakkor mégsem jön be minden kutya rögtön. Amúgy persze ez igazából egy klasszikus angolszász "farm" ajtó, de a bagolyajtó jobban hangzik.

owl door.jpg

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek