Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Előre szólok, hogy a mai poszt nagyon beteg témát boncolgat. Szó szerint!

Felhívom gyengébb idegzetű olvasóink figyelmét, hogy óvatosan kattintgassanak, valamint ezúton határolódunk el minden állatkínzásra irányuló tevékenységtől.

Olyan linket találtam az egyik kedvenc "csináld magad" oldalamon, amin napokig gondolkodtam. Főleg azon, hogy bemutassam-e nektek. Végül úgy döntöttem, hogy lesz ami lesz, hadd menjen. Nagymamám, Lujzi néni (egyébként Alojzia) annak idején nem értette, hogy egy darab műanyagot miért hívnak egérnek. Aztán családilag elmagyaráztuk neki, hogy azért, mert a számítógép ezen beviteli eszköze leginkább egy egérre hasonlít. Szerinte persze nem, de annyira nem is érdekelte a dolog, hogy mint a család "matriarchája" tovább foglalkozzon vele. Nos valószínű, hogy az alábbi képen látható egérrel Lujzi mama is könnyebben megbarátkozna. Igen, ez egy igazi egérből készült számítógépes egér. A leírás szerint, egy már eleve elpusztult egeret használt a bizarr alkotás készítője. Nehéz elképzelni, de a szerkezet működik. Hozzávalók: egy darab preparált egér és egy kisebb méretű számítógépes egér. Mindkettőt szét kell szerelni, utána csak bele kell tenni egyikét a másikába. Ha bírjátok az ilyesmit, akkor IDE kattintsatok. Ha nem, akkor nézegessetek fura gitárokat.

eger01.jpg

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek