Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Két napja az új lakossági energetikai pályázatokról hírt adó posztunkban ígértük, hogy ha megvannak a részletek, megírjuk azokat is. Itt vannak a tudnivalók:

Mindhárom pályázat a lakossági fogyasztókat célozza meg. A fűtőberendezések és a homlokzati nyílászárók korszerűsítését célzó támogatásokra a magyarországi lakhellyel rendelkező magánszemélyek, a háztartásigép-korszerűsítési támogatásokra a nyugdíjas és nagycsaládos lakosok nyújthatnak be pályázatot.

Nálam szigetelnek - ötödik hónap

(X) Öt hónapja zajlik, és ahogy a tél, úgy a Knauf Insulation Kft. rendhagyó energia- és rezsimegtakarító kísérlete is a végéhez közeledik. A minden pillanatban online is követhető mérés eredményei arról tanúskodnak, hogy a 2013 nyarán komplett korszerű hőszigeteléssel ellátott hajdúnánási házban élő család tartósan fele annyi energiát használ fűtésre, mint a szigeteletlen házban élő hajdúdorogi család. A pontos és hitelesen dokumentált mérési eredmények alapján tény, hogy havonta mintegy 20 000 Ft-tal kevesebb a fűtési rezsi, és emellett kellemesebb a szigetelt ház lakóklímája.

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Utolsó kommentek