Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Két napja az új lakossági energetikai pályázatokról hírt adó posztunkban ígértük, hogy ha megvannak a részletek, megírjuk azokat is. Itt vannak a tudnivalók:

Mindhárom pályázat a lakossági fogyasztókat célozza meg. A fűtőberendezések és a homlokzati nyílászárók korszerűsítését célzó támogatásokra a magyarországi lakhellyel rendelkező magánszemélyek, a háztartásigép-korszerűsítési támogatásokra a nyugdíjas és nagycsaládos lakosok nyújthatnak be pályázatot.

Időzítsünk!

A Furdancs blog pár napja meghirdetett egy játékot, ahol amolyan gondolat-kísérlet keretében egy 100 évig működő időzítő berendezést kell elkészíteni és energiával ellátni. A berendezés az idő lejártakor elindít egy előre beállított programot, esetünkben egy videó lejátszását.

Ötletpályázat: Időkripta

2114-ben járunk. Az évszázada megírt DVD-k 90 éve olvashatatlanok, a tartós tej is rég megromlott. Blogunk hátrahagyott útmutatásai alapján tudósok kis csoportja hatol be a lezárt betonbunkerbe. A szerzők (béke poraikra) 2014. májusában zártak el és hagytak magára egy utókornak szánt, megrázó üzenetet. Olvasóink ötletei alapján konstruáltuk meg az energiaellátást, mechanikai túlbiztosítást, hogy biztosan működjön az időzítő szerkezet. Az óra 100. évre vált, a feszült figyelem közepette kivilágosodik a képernyő és a médialejátszón életre kel ez:

S milyen frappáns képzelettársítás nyomán választottam pont ezt a dalt? A lap alján kiderül!

Nemrég zárult "Hangold újra" névre keresztelt játékunk, melynek során házilag fabrikált hangszerek elkészítésére buzdítottunk benneteket, melyekkel legalább egy egyszerű, felismerhető dallamot el lehet játszani. A pályázati határidő végének közeledtével felgyorsultak az események és a hajrában szép számmal érkeztek a házilag készített hangszerek. Következhetett a beérkezett pályaművek értékelése. Nehéz dolga volt a zsűrinek, hiszen egytől egyig remek hangszereket gyártottak a pályázók. Ma a legjobbak közül válogattunk, hamarosan pedig a nyerteseket is bemutatjuk egy külön megemlékezésben.

hangold_ujra_logo.png

2013. május 31-én, azaz tegnap éjfélkor járt le a Furdancs Blog és a Conrad Electronic közös pályázatának beküldési határideje. Innentől kezdve nálunk a labda, hogy átrágjuk magunkat az igen komplex és kreatív pályamunkákon. A beérkezett alkotásokból néhányat nektek is bemutatjuk itt a Furdancson, a Facebook-oldalunkon, valamint a pályázat weboldalán. Kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is, úgyhogy amikor elétek tárjuk a legjobb munkákat bátran kommenteljetek. Eredményhirdetés is lesz hamarosan, addig izguljunk együtt.

hangold_ujra_logo.png

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Utolsó kommentek