Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fogyasztásmérő házilag

A kereskedelemben kaphatók digitális fogyasztásmérők. Kivitelezésük köztes csatlakozóaljzatú. Áruk barátságos, de felmerül, hogy miután mindent megmértünk, mit kezdjünk vele. Közben pedig kínoz a kérdés, hogy érdemes-e lecserélni Szaratov hűtőszekrényünket egy "A" kategóriás modern készülékre (ami három év múlva javíthatatlanul elromlik) vagy mennyit fogyaszt a számítógépünk. Ez utóbbi a legnagyobb talány, mert komponenseinek összeadott értéke a csúcsteljesítményre vonatkozik, viszont pasziánszozás közben jóval kevesebbet fogyaszt. Mennyivel?

Image8.jpg

Itt az idő eljátszani a gondolattal, hogy a fogyasztásmérőket kiváltsuk egy multiméterrel. Az esetek zömében ez nem pontatlanabb módszer, mint a kompakt készülékek. Lássuk a példákat.

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek