Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nagyon úgy néz ki, hogy megérkezett a hó. Vagy, hogy másképp ne fogalmazzak: "tél tábornok támad". Itt álljunk meg egy szóra! Nagyon fontos kérésem lenne hozzátok. Ha véletlenül tudomásotok van arról, hogy a "tél tábornok" kifejezést ki használta először a híradásokban, és netán összefuttok vele, akkor legyetek szívesek móresre tanítani. Köszönöm.
Leesett tehát a hó, amire mindenki felkészült, csak az nem, akinek kellene. Hazánkban ez a "felkészültünk a télre" egy amolyan népi cívódássá kezd formálódni, ami évről évre egyre erőteljesebben elevenedik fel. Szinte már várja a lakosság, hogy ne takarítsák el a havat, hogy aztán meghallgathassák a kreatívnál kreatívabb kifogásokat. Vagy nem. A hóeltakarítás hiányát kiküszöbölendő, ajánlom nektek az alábbi fotón látható készséget. Talán még nem késő összegányolni egy ilyet. Nem szép, és azt sem tudom, hogy gyakorlatban hogy funkcionál egy ilyen hólánc a bakancson, viszont olyan helyzetet is eltudok képzelni, amikor életet menthet. Mindenesetre a részletes elkészítési leírás ITT található.


holanc.jpg

Forrás: instructables.com

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek