Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gyermeksarok: Hogyan készül?

Értelemszerűen nem ősz gépészeknek szánom a ritkásan megjelenő Gyermeksarok epizódokat, hanem szülőknek, akik verés nélkül szeretnék kicsinyeik figyelmét ráirányítani a műszaki- és természettudományos szakmák alkotó és érdekes voltára. Vagy puszta önző módon szeretnék, ha idős korukban már nem kellene helóta életpályát választó gyermekeik eltartásáról gondoskodniuk és ennek megoldását egy menő villamosmérnöki vagy más műszaki szakmunkás/értelmiségi pályára-irányításban látják.

Image4.jpg

Tévéműsorok, könyvek és kísérletező készletek bemutatása adja a sorozat gerincét, de szóba kerülhet akár az oktatási rendszer is. Lássuk először kedvenc esti mesénket, a Hogyan készül? tévéműsort.

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek