Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kartonszinti

Tegye fel a kezét, aki emlékszik még az úgynevezett Pille orgonára. Ez a kis hangszer annyira egyszerű szerkezet, mint a barlangrajz, viszont sok csemetét indított el a zenei pályán a nyolcvanas években. Mai ajánlatunk erre a hangszerre emlékeztet. Hangzását tekintve mindenképpen. Valószínű, hogy aki járt elektrotechnika szakkörre, már találkozott ilyesmivel. Az elektronikán kívül nem sok minden kell hozzá: alufólia, némi szigetelőszalag és egy kartonlap. Ha elmerülnétek a hangszer elkészítési módjában, ITT megtehetitek.

kartonszinti.jpg


Ha elkészültetek, akkor akár indulhattok is vele a még javában zajló játékunkon. Részletekért katt az alábbi képre. Hajrá!

hangold_ujra_logo.png

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is.
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

2013.05.28.

Utolsó kommentek