Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lapfüggöny panelek anyagának választhatunk rolóanyagot, vagy méteráruként kiválasztott és méretre varrt textilt. Előbbi esetében a lézerrel vágott, többnyire poliészter anyagok azért egyedülállóak, mert az oldalsó éleknél nem látszik visszahajtás, nincs eldolgozás, és az anyag így sem bomlik. Milliméter pontossággal szabható a megfelelő méretre. Ugyan a rolóanyagok színvilága és mintái is fantasztikus kínálatban állnak a rendelkezésre ennél már csak a textilek variáció nagyobbak. Itt viszont el kell fogadnunk, hogy a varrás látszani fog az anyagon keresztül. Ne engedjünk a csábításnak, amivel a szép organzák áttetszősége hívogat minket. Csak olyan anyagot válasszunk, ami a tépőzáras fel- és levételnek szakadásmentesen ellenáll. Mintázat: Figyelem - az igazán szép nagymintás lapfüggöny mintázata kinyitott állapotban éppen fedi egymást. Vagyis a panelek azonos mintával kell, hogy készüljenek. Fontos, hogy olyan anyagot válasszunk (vagy úgy kalkuláljuk a panelméretet), hogy kevés leeső felesleg maradjon, különben borsos árat fizethetünk majd a dekorációra.

Új kép.png Új kép (1).png

Ez a kérdés egyre kevesebbszer hangzik el kicsiny országunkban. Szerencsére a Japanese Panel, avagy panelfüggöny, vagyis igazán magyaros nevén lapfüggöny fogalma egyre ismertebb. A határozott stílusa miatt egy bútordarab látványával felérő árnyékolástechnikai eszköz kiválasztása viszont nem olyan egyszerű, mint amilyennek azt gondolnánk. Kifejezetten szépen mutat, egy minimál stílusú lakásban, vagy egyenes vonalú berendezési darabok mellett, különösen ott, ahol nagy ablakfelületeket világít át a napfény. Szerintem a képek meggyőzőek.

Fashion (1).jpg Dekora-Flaechenvorhang (1).jpg

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Utolsó kommentek