AJÁNLÓ
 
10:00
2013. 01. 22.
Ez a kérdés egyre kevesebbszer hangzik el kicsiny országunkban. Szerencsére a Japanese Panel,...
A bejegyzés folyatódik
 
10:00
2013. 01. 22.
Aki sikamlós témát sejtve kattint a posztra, az jobb, ha most rögtön odébbáll. Arról a kérdésről...
A bejegyzés folyatódik
 
10:00
2013. 01. 22.
A nullás liszt esete a Furdancs Blog csapatával az, amiről most szó lesz, miután karnist feltenni...
A bejegyzés folyatódik
 
10:00
2013. 01. 22.
Aki dolgozott már fával, tapasztalhatta, hogy a faanyagok túlnyomó többsége még "holtában"...
A bejegyzés folyatódik
 
10:00
2013. 01. 22.
A fürdőszobák egyik legfontosabb része a csaptelep, köznapi nevén a csap. Nem nagyon kell...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lapfüggöny panelek anyagának választhatunk rolóanyagot, vagy méteráruként kiválasztott és méretre varrt textilt. Előbbi esetében a lézerrel vágott, többnyire poliészter anyagok azért egyedülállóak, mert az oldalsó éleknél nem látszik visszahajtás, nincs eldolgozás, és az anyag így sem bomlik. Milliméter pontossággal szabható a megfelelő méretre. Ugyan a rolóanyagok színvilága és mintái is fantasztikus kínálatban állnak a rendelkezésre ennél már csak a textilek variáció nagyobbak. Itt viszont el kell fogadnunk, hogy a varrás látszani fog az anyagon keresztül. Ne engedjünk a csábításnak, amivel a szép organzák áttetszősége hívogat minket. Csak olyan anyagot válasszunk, ami a tépőzáras fel- és levételnek szakadásmentesen ellenáll. Mintázat: Figyelem – az igazán szép nagymintás lapfüggöny mintázata kinyitott állapotban éppen fedi egymást. Vagyis a panelek azonos mintával kell, hogy készüljenek. Fontos, hogy olyan anyagot válasszunk (vagy úgy kalkuláljuk a panelméretet), hogy kevés leeső felesleg maradjon, különben borsos árat fizethetünk majd a dekorációra.

Új kép.png Új kép (1).png


Vegyes színek: az sehol sincs kőbe vésve, hogy csak egyféle anyagból készülhetnek a lapfüggöny panelek. Bátran kombinálhatunk színeket, formákat egymással úgy, ahogy az nekünk tetszik.

Kezelés: Ez a pont is befolyásolhatja an anyagválasztásunkat. Ha a szerkezetünk nem zsinóros, vagy elhúzópálcás, vagyis az anyagot kell megfognunk, hogy mozgassuk a paneleket akkor egy könnyen tisztítható, és vasalható textil a legmegfelelőbb a célra.

Az anyagok áttetszőségére nincs külön javaslat, hiszen a funkció betöltése szerint kell találnunk megfelelőt vagy a sötétítő-, vagy különböző fényáteresztő anyagok között.
Ha fentieket mind sikeresen megterveztük, akkor végre megrendelhetjük a lakásunkba pontosan beleillő gyönyörű lapfüggöny összeállításunkat. Jó válogatást !

Új kép (2).png

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Utolsó kommentek