Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Véget ért a Maglite-játék

Boldogsággal tölt el bennünket, hogy Maglite-játékunkra több száz helyes megfejtés érkezett. Kérdésünkre, miszerint "Melyik évben mutatták be az első Maglite elemlámpát?", a helyes válasz az 1979 volt. A sorsoláson Kondor István nevű olvasónk volt a legszerencsésebb. Az alábbi képen látható nyeremény tehát az ő markát üti. Gratulálunk!

Maglite-játék!

Akartok nyerni egy ilyen csinos kis MAGLITE lámpát? Persze, hogy akartok. Nem lesz nehéz dolgotok. Mindössze egyetlen kérdésre kell helyesen válaszolnotok, ami így hangzik:

Melyik évben mutatták be az első MAGLITE elemlámpát?

A megfejtést küldjétek el a furdancsblog@gmail.com címre, február 13-ig. Ha a helyes válasz nem megy fejből, nézzetek körül ITT! A fotóra kattintva közelebbről is megismerkedhettek a nyereménnyel, amit a helyes megfejtést beküldők között sorsolunk ki. Ünnepélyes eredményhirdetés: február 15-én!

2_Cell_AAMMLED.jpg

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek