Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Címkék és piktogramok

Munkaruhákról és mindenféle védőfelszerelésről már írtunk itt a blogon korábban többször is. Persze egy magára valamit is adó férfi még mindig papucsban flexel, szemüveg nélkül, kicsit hunyorítva hegeszt, és persze puszta kézzel fogja az épp köszörült, kicsit még vörösen izzó vasdarabokat is. Ez érthető, hiszen nem vagyunk cukorból, és különben is, az izgalom és a kihívások az élet szerves részét kell képezzék.

A divatmárkák alkonya

Egy korábbi írásunkban körbejártuk a munkaruhák világát. Azóta kicsit jobban elmélyedtünk ebben a univerzumban. Kiderült, hogy - mint a legtöbb a Furdancs blogon bemutatott téma esetében - ezen a területen is rengeteg új fejlesztés látott és lát folyamatosan napvilágot. A legújabb védőruhák sokszor egészen meglepő újításokat, technikai és technológiai fejlesztéseket tartalmaznak.

Úgy gondoljuk, érdemes lehet ezt a területet kicsit jobban bemutatnunk. A cipőkről, és a szoknyákról már szóltunk, most következzenek a nadrágok. Szerencsére már itt sem kell mindenféle divatmárka mutatós, de egyebekben nem túl hosszú életű modelljeit hordanunk. Van már valóban tartós nadrág is a piacon, de ne szaladjunk ennyire előre…

Dolgozzunk szoknyában!

Jól olvastátok, szoknyában. Igen, mi itt a Furdancs blognál is férfiak vagyunk, de ennek az egészhez semmi köze. A szoknya ugyanis célszerű és jó! Dolgozni pedig még annál is jobb. Mindjárt meg is mutatjuk miért.

Munkaruházat - Ti miben dolgoztok?

A bakácsoláshoz is szükség van (lenne) megfelelő öltözékre. Persze nyilván sokan vagyunk úgy, hogy egy léc levágásához, vagy egy csőcsatlakozás megszorításához nem fogunk átöltözni munkásruhába, de aki sokat fúr-farag otthon, az már találkozhatott azzal a jelenséggel, hogy bizony ezek a kis és rövid munkák is rendkívül sikeresen tudják amortizálni az ember "utcai" ruhatárát.

Munkaruhába persze nem csak az utcai ruhatárunk megóvása miatt érdemes átöltözni, ha valaki kicsit jobban elmélyed a profi munkaruhák világában, meglepő tulajdonságokkal találkozhat.

Kläder.jpg

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek