Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Joggal merül fel a kérdés, hogy napjainkban van-e létjogosultsága a reluxának. Simán lehet, hogy van, és csak az én fejemben kötődik szervesen a nyolcvanas évekhez ez az árnyékoló eszköz. Mindenesetre itt a szerkesztőségben többen érezzük úgy, hogy a hazánkban fellelhető ilyen redőnyök nagy része csak úgy ott ragadt és nem volt elég pénz, elképzelés, kreativitás a lecserélésükhöz. Lépjünk is túl ezen. A reluxa él és virul. Nem beszélve arról, hogy a 9 és fél hét című filmben is jó szolgálatot tett.

A barkácsolásra fogékony ember olyan szemmel jár a lakásban, hogy folyamatosan azt vizslatja, hogy hol akadhat valami kis csinosítani, javítgatni való dolog az ingatlanban. Mitagadás a ma feldolgozni kívánt problémát már hónapok óta nézegettem, de csak most jutottam el odáig, hogy ki is találjak valami okosat. Amit kiötlöttem inkább kreatív és praktikus, mint szép megoldás.

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek