Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezt a rövid posztot egy barátunk facebook megosztása alapján írtuk gyorsan meg, amolyan optimistább évindításként...

Év végi köszöntő

Elértünk hát megint az év végére. Történt már ilyen velünk korábban is, de a 2014-es év különösen veszélyesnek tűnt tavaly ilyenkor.

Mint látjuk, nem lett vége a világnak. Nem vittek el az ufók, nem támadtak ránk a zombik, nem törtek ki ketrecükből a velociraptorok. Sőt, éjszakánként nem motoznak a tetőnkön vámpírok, és még a régóta dédelgetett Mad Max járművünkre sem volt szükség. Van villany, gáz, még melegvíz is. Sőt, különadó mentes internet is.

Szóval, igazából nem történt semmi.

De a következő év, 2015 talán végre igazán izgalmas lesz. Mindenesetre mi készülünk, jövőre is megmutatunk mindent amit tudunk, segítünk megküzdeni a vízkő vagy épp a penész rémével, elmondjuk hogyan ragasszuk meg a letörött lábosfület, hogyan rögzítsük a lötyögő kilincset.

És persze továbbra is az olvasóink elé tárjuk az igazán energiahatékony és környezettudatos erődépítések mintáit, csakúgy, mint a motoroskapák zombiirtásra való átalakításának módozatait. Segítünk csapdát és szögesdrótkerítést tervezni, valamint megmondjuk hogyan válasszuk ki a megfelelő láncfűrész vagy balta modellt, ha hatékonyan kívánjuk védeni otthonunk.

Tehát az 2015-ben is számíthatnak ránk olvasóink, és persze mi is számítunk rájuk.

Addig is kívánunk boldog és eredményes új évet minden látogatónknak!

Boldog új évet!

Elérkezett hát a pillanat, pár óra, és vége a 2013-as évnek. Köszönjük minden barátunknak, rendszeres és alkalmi olvasónknak, hogy velünk tartottatok. Reméljük az új évben is mellettünk maradtok. Ígérjük, lesz mit olvasnotok, új elgondolások, új rovatok, és még több jól hasznosítható tudnivalót tartalmazó poszt vár rátok a 2014-es évben is.

Kívánunk kihívásokban és minőségi szerszámokban gazdag új évet mindannyiótoknak!

buek.JPG

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni. 
 

Boldog új évet!

Kellemes barkácsolásokban gazdag, boldog új évet kívánunk mindenkinek, és másoknak is!

buek2013.JPG

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek