Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tanulmányi hírek

oktatás okj tanfolyam felnőttképzés

Két jó hírem van a barkácsismereteket vagy új szakmát intézményes keretek között tanulni kívánók részére. Legörvendetesebb, hogy az állam meglepő nagyvonalúsággal elérhetővé tette az összes OKJ tanfolyam anyagát az Interneten. Az illusztrációkkal és képletekkel is ellátott pdf-fájlok rendszerezett formában érhetők el ezen a linken.

Gyermeksarok sorozatunk a pályára-irányítás és műszaki tudományok szolgálatában.

Van egy kedves barátom. Gépészmérnök, repülőmérnök, katasztrófa-elhárítási szakember, honvéd alezredes, amatőr történész és 92. szintű elf gyógyító a LineAge online játékban. Élő példa, hogy tanulni és polihisztornak lenni sosem késő. Ezen példán okulva, a felnőttképzés egyik lehetőségét, az OKJ-képzést szeretném most körbejárni.


Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek