Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Karácsonyi szerszámtippek 1.

A karácsony általában okot és lehetőséget teremt mindenféle hasznos, vagy annak gondolt beruházásra. Végül is évente csak egy van belőle (mármint karácsonyból) és különben is, megérdemeljük. Ráadásul néhány beruházás tényleg hasznos lehet. Ebben a posztban 5+5 ötletet szedtünk össze, amelyek mindenképp szükségesek egy rendes barkácsoló kelléktárába.

ajándék tipp szerszámok karácsony kéziszerszám jézuska

( avagy egy éjszaka érkezett email, teljes terjedelmében közöljük, felesleges a bevezető)

Kinyitod a szemed és itt a December! Amikor ezeket a sorokat lejegyzem, még November van, ismerős az érzés, az ajándékozás és a fényes ünneplés ugyan ilyen atomvillanásnyi sebességgel érkezik majd el, ugrásra készen állok tehát.

Karácsonykor mindenkinek egyedit alkotni...

A legnehezebb… Mégis, ízléses és jópofa megoldás kell, egy jól eltalált apró részlet is felkeltheti a figyelmét azoknak, akiknek valami különleges meglepetést akarsz szerezni. A csomagolás a lelke, az esszenciája, az első pillanat, amikor találkoznak ők és amit nekik szánsz. Ami csak nekik szól, ami személyessé teheti akár a plázában vásárolt illatcsomagot, ha utolsó pillanatos versenyző vagy, mert sok a meló, vagy épp szimplán a világot kell megmenteni, mert valahol, a jeges éjszakában felizzik a bőregér jel. Összeszedtem pár dolgot neked a naplómból, hasznos ötletmorzsákat, hogy a meglepetések elnyerjék tündöklő, megmosolyogtató, guszta végső formájukat. Nem is kell annyira sietned, és azon se aggódj, hogy miből, nem kell hozzá több nullás keret, hogy ezeket megcsináld, egyszerűen csak pár jól megválasztott anyag, kreativitás valamint a te ügyességed ,kitartásod és figyelmed. Hadd szóljon, vágjunk bele!

Csomagolás Karácsony meglepetés ajándék batgirl denevér

Csak hölgyeknek!

Komolyan imádjuk a lángvágóval szobrászkodó, szétesett villanyfúrót bekötött szemmel, időre összerakó hölgyeket, azonban statisztikák szerint a barkácsolás mégis férfimunka. Az ajándékozás sokaknak gondot jelent. Közeleg a karácsony, s mi sem kézenfekvőbb (szerkesztőségi álláspontunk szerint), mint valamilyen hobbieszközzel, szerszámmal meglepni társukat.

furtipp1.jpg

Mit tegyen, madame, hogy őszinte legyen a mosoly a csomag kibontásakor? Nehogy a kiválasztott tárgyból már pont ez álljon kilószámra a műhelyben, nem illik bele a tokmányba vagy nincs is otthon az a szerszám, amibe passzolna az ajándék?

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Utolsó kommentek