Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Blogunk Facebook-oldalán már többször szóba került az univerzális dugókulcsfej, sőt még írtunk is róla néhány keresetlen sort. Ez egy olyan csövecske, amelyben pici acélstiftek találhatóak, amelyek egymástól független mozgásra képesek, és fel tudják venni bármilyen közéjük nyomott tárgy, egy csavaranya vagy ép egy szemescsavar-fej formáját. Az elképzelés még akár jó is lehet, de persze, mint tudjuk az ördög mindig a részletekben lakozik, és arról sem szabad elfeledkezni soha, hogy a puding próbája az evés.

Univerzális dugókulcs?

Időről időre találkozunk az újítás szándékával, mely olykor egy szerszámban ölt testet. Jelen esetben ez egy dugókulcs, ami ráadásul egy univerzálisnak szánt darab. Lehet, hogy sokatoknak megvolt már az alábbi videó, mi most futottunk bele először. Nekünk kicsit teleshopos érzésünk van a dologgal kapcsolatban, ami az emberben azonnal gagyiságérzettel mérgezi a kezdeti lelkesedést.

 

A videót látva tényleg praktikus darab, de első ránézésre a kopásállósággal kapcsolatban van némi aggályunk. Természetesen nem használtunk még ilyet, tartós tesztelésről pedig végképp ne beszéljünk. A kis kütyüt egyébként a Wiha szerszámcég gyártja. Itthon is lehet kapni, készletben potom 23000.- forintért hozzá lehet jutni. Ha használtatok már ilyen szerszámot, vagy hallottatok már olyan emberről, aki már látott valakit, akinek egy ismerőse dolgozott vele, írjátok meg nekünk tapasztalataitokat. Nagyon kíváncsiak vagyunk rá.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is.
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

A hét műtárgya - A dugókulcs

Múlt héten a csavarkulcsokról volt szó, jöjjenek most a dugókulcsok, úgyis rokonok.

dugokulcs01 (1).jpg

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Utolsó kommentek