Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fessünk!

Méghozzá falat. Hiszen nyár van, meleg, ideális időszak a nyitott ablakok mellett történő szobafestéshez. Nyáron nemigen vannak klubkoncertek, a fesztiválok viszont porosak, zajosak, és borzasztó a tömeg. Inkább maradjunk otthon, és fessünk. Manapság ez igazán egyszerű és gyors tevékenység, nem is kerül sokba, ráadásul jó buli. Nézzük, hogy csináljuk mi:

Falfestés gyorsan

Aki ilyen feladat előtt áll, természetesen mielőbb és a lehetőleg a legkevesebb munkával szeretne a munkán túl lenni. Nos, ez nem lehetetlen, de csak viszonylagosan valósítható meg. Ehhez ugyanis számos ideális körülmény szükséges. Az minden bizonnyal kijelenthető, hogy maga a festés művelete talán a leghamarabb megvalósítható, ám előtte még számos részfeladatot kell elvégezni. Ezek pedig elég időigényesek, már ha végül minőségi eredményt szeretnénk produkálni.

fal01.jpg

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

2015.07.14.

Utolsó kommentek