Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kávé, kudarc, alkatrészek...

A kávéfőzés tudománya az emberiség fő létfeltételeinek egyike. Ha holnap úgy ébrednénk fel, hogy minden kávét elvittek az UFO-k, vagy az éjjel valamilyen sugárzás hatására mindenki elvesztette a kávéfőzés képességét, az emberek lakta világnak vége lenne 24 órán belül. Szerencsére ez még nem történt meg. Van azonban gond így is elég, hiszen bár van kávé, és tudunk kávét főzni, a MEGFELELŐ kávé elkészítése így sem egyszerű.

A kávé ugye a világ legegyszerűbb itala (mondjuk a víz után) forró vizet kell átnyomni némi őrölt kávén, és kész is. Persze mindenki tudja, hogy ez csak a felszín. Gyakorlatilag az összes paraméter (nyomás, hőfok, idő, kávéfajta és -őrlés) szabadon változhat, a végeredmény a változók szorzataiként alakul ki, gyakorlatban megvalósítva az 'ahány ház, annyi szokás' individualista eszméjét.

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek