Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

 A padlásfeljáró

A lehajtható létrás padlásfeljárókat sokan ismerik. Ezek azok a szerkezetek, amiket be kell építeni egy a szoba mennyezetébe vágott alkalmatos nyílásba. Csukott állapotban csak egy sima ajtót látunk, de lenyitva egy három-négy tagból álló, kinyitható létrát kapunk, amelyen felmehetünk a padlásra.

Padláskibúvó vakolat padlásfeljáró lépcső padláslépcső padláslétra

A hét műtárgya – A létra

A létra olyan természetességgel tartozik mindennapjainkhoz, hogy bizton állíthatjuk, nincs felnőtt ember a világon, akinek ne lenne határozott fogalma róla.

A létrát legegyszerűbben úgy definiálhatjuk, hogy: "távolság (jellemzően magasság) áthidalására szolgáló eszköz". A létra funkciója több más, hasonló eszközzel sokszor összemosódik. Így például a heveder, a hágcsó, a lépcső, mind egy-egy előnyös kiviteli alak a távolság áthidalásához. A létra, mint objekt számos megoldását találjátok ITT.

letra001.jpg

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek