Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egy raklap bébiétel

Az újrahasznosítás virágkorát éljük. Ez valahogy mostanában divat lett, még ott is igyekszünk újrahasznosítani mondjuk a csomagoló anyagokat, ahol ez nem feltétlenül indokolt. Vannak azonban olyan esetek, amikor az újrahasznosított anyagokból készült tárgyakról szinte meg sem lehet mondani, hogy nem direkt az adott funkcióra készült gyári darabok. Egy nemrég nyílt kávázóban jártam a minap, és rögtön két dologra is rácsodálkoztam, gyorsan le is fotóztam őket, hátha ötletet és tippet adnak valakinek.

Ház raklapból

A cím nem sok kétséget hagy a poszt tartalma felől. Az alábbi linket most leltük, bár nem friss, de azért még aktuális. Raklapból annyi mindent építünk már, igazán itt az ideje a komplett épületek megépítésének is. A poszt ugyan sok szöveget nem tartalmaz, de ez annyira nem baj, mert úgysem magyarul tenné. Viszont a képek mindegyike mögött galéria van, tehát képanyag aztán igazán van bőven. Mindenki tekintse meg, aztán lehet véleményezni...

Raklapokból bútordarabok

Ezek a durván összerót és teherbíró faszerkezetek eredetileg terjedelmesebb rakományok tartgoncás mozgatására, szállítására szolgálnak, ám e kész alkotmányokból több-kevesebb átalakító munkával különféle bútordarabok is készíthetők.

Raklap fantáziák

A raklapok valahogy körülvesznek bennünket mindennapi életünk során. Szürke eminenciásként szolgálnak bennünket, a hipermarkettől az autóalkatrész nagykereskedésig. Az EUR raklap pedig külön kincs. Ha végképp megadták magukat, akkor jöhet az újrahasznosítás. Az alábbi videón egy csudaszép gyűjteményt láthattok arról, hogy mihez kezdhettek megunt vagy kiszolgált raklapjaitokkal, már ha éppen landolt nálatok pár darab.

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek