Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mutasd! - Satutalp

A téli hideg romantikus ábrándokat csalogat elő lelkünk legmélyéről. Kiben a festői Bali emléke, kiben a betonozási szezon alkotó percei iránti nosztalgia kap szárnyra. E nosztalgia jegyében saját satum öntött betontalpát szeretném bemutatni, kapcsolódva fémipari sorozatunk első részéhez, melynek tárgya a satupad volt.

satutalp_03.jpg

"Adjatok egy fix pontot, és én kifordítom sarkaiból a világot." Mire célzott ezzel Arkhimédész? Talán neki is elege lett a nyiklő-nyakló satupadból vagy műhelyasztalból és szeretett volna stabil alátámasztással flexelni, midőn kétkarú emelőjét barkácsolta.

A hét műtárgya - A satu

A saturól két meghatározó élményem van. Az egyik a haverom azonos nevű kutyája, aki egy napos délután úgy tépte le rólam a gatyát, mintha rajtam se lett volna. A másik a Casino című film idevágó jelenete (18+) Nem tudom, melyik volt nagyobb élmény. Emellett, bármilyen meglepő, a satu egy szerszám is. Nem is akármilyen. A satu a rögzítőszerszámok terminátora.

parhuzamsatu.jpg

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek