Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A hét műtárgya: sniccer

A cserélhető pengéjű kések a szerszámok közül talán a legfunkcionálisabbak: mindig kéznél kell, hogy legyenek, gyorsan üzembe helyezhetőek, bírniuk kell a mostoha körülményeket. Vághatunk velük tapétát, kötelet, kartonpapírt, gipszkartont, kábelt, nem számít, ha kicsorbul vagy eltompul, elég csak pengét cserélni, vagy letörni a penge végét, és kitolni egy újabb szakaszt. Az áruk aránylag kis tartományban szór, az 1-2000 forintos sávban találjuk a legtöbbet. Igazából nincs nagy különbség köztük.

A kések pengéjének alapanyaga leggyakrabban SK-5 szénacél, a markolat pedig műanyag vagy fém, esetenként gumi borítással. Ez az acél kemény (HRC60 körül), magas szén és mangán tartalommal rendelkezik, jól tartja az élét, ugyanakkor rugalmas is.

image001.jpg

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek