Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Befőtteslámpa

Bikinifenék-Alsó (Spongyabob Kockanadrág hazája) vagy mérges viharfelhő hangulatát kelthetjük egy befőttes üveg és néhány apróság segítségével. Kék-zöld LED-ekre alapozott derengőlámpát készítettem minimális költséggel, két óra alatt, ezt szeretném figyelmükbe ajánlani.

lampauveg12.jpg

Ez csak két lehetőség a szinte végtelen variációs lehetőségek közül, melyet spontán (vagy kiérlelt művészeti koncepció mentén) önök is könnyedén megvalósíthatnak. Az alábbiak konzerves doboz, befőttes üveg, tengerparti szerves hulladék, kövek és vatta felhasználásával készültek.

Még mindig varázslatosak a hangok

Előző posztunk végén ott hagytuk abba, hogy most akkor a lemezjátszóról szólunk pár szót. Kezdetnek itt van két állítás:

  • Nincs egyszerűbb szerkezet a lemezjátszónál. Motor, lemeztányér, hangkar és hangszedő. Nem véletlen, hogy gramofonok már a dinók korában is készültek, akár pattintott kőbalták használatával is összeállíthatunk egy ilyen gépet.
  • A lemezjátszó a legösszetettebb elektroakusztikai szerkezetek egyike. Zajtalan motor, gondosan kiegyensúlyozott, tökéletesen csapágyazott lemeztányér, kecses és könnyű hangkar, érzékeny hangszedő. Csupa olyan alkatrész, aminek a megfelelő elkészítésére a legmodernebb technika is csak bizonyos korlátok közt képes.

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek