AJÁNLÓ
 
17:30
2016. 04. 05.
Azt gondolom, olvasóink osztoznak abban a véleményünkben, hogy a különböző szakmai kiállítások...
A bejegyzés folyatódik
 
17:30
2016. 04. 05.
Tekintve, hogy majdnem minden marad a régiben és a Furdancs dübörög tovább, nem szeretnénk bő...
A bejegyzés folyatódik
 
17:30
2016. 04. 05.
Ha a férfiember elég hosszú ideig kénytelen hallás után vizelni, tekintve, hogy a mellékhelyiségben...
A bejegyzés folyatódik
 
17:30
2016. 04. 05.
A Furdancs Blog ahol tud, segít! Ezúttal Zoltán fordult hozzánk kérdéssel. Már önmagában...
A bejegyzés folyatódik
 
17:30
2016. 04. 05.
Hála olvasóinknak nem tudunk leszállni a házilag elkészíthető léngkondiról. Bemutattunk...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

CONSTRUMA 2016

A CONSTRUMA Otthonteremtési Kiállítási Csokor idén április 6-10. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A CONSTRUMA kihagyhatatlan fórum az építőipar és otthonteremtés iránt érdeklődő végfelhasználó számára, mivel a lakásvásárlástól az építkezésen át a lakberendezésig mindent megtalálható lesz.

A kiállítók széles anyagválasztékkal, érdekes bemutatókkal és akciókkal várják a látogatókat. A programok között szerepel tetőtér beépítési interaktív bemutató, közel 0 energiafelhasználású családi ház, kedvezményes hétvégi kazánvásár. Akik a kerttervezés, kertápolás iránt érdeklődnek azok is számos program közül választhatnak, de a lakásbelső kialakítására is rengeteg ötlettel szolgálnak majd


CONSTRUMA – FÓKUSZPONTBAN AZ AKTUALITÁSOK: CSOK

Itt megtalál mindent, amire az építkezéshez, felújításhoz szüksége van: az építőanyagoktól a szigetelésen át a tetőfedésig széles választékkal, akciókkal, gyakorlati bemutatókkal és tanácsadással várják a kiállítók az érdeklődőket. Hogyan építs jó tetőteret? címmel megrendezésre kerülő interaktív bemutatónkat keresse például az A pavilonban a kiállítás öt napján.

Tovább színesítik idén a kínálatot a Családi Otthonteremtési Kedvezményhez kapcsolódó lakossági tájékoztató fórumok. Első kézből, az Emberi Erőforrások Minisztériuma CSOK standján kaphatnak választ kérdéseikre az érdeklődők.

RENEO – AMIT TUDNI KELL A MEGÚJULÓ ENERGIÁKRÓL

A kiállításon felvonulnak a legújabb technológiák, megoldások, eszközök. Megismerkedhetnek a legfrissebb épületgépészeti megoldásokkal, a költségoptimalizálást segítő, legmodernebb épületautomatizálási rendszerekkel.

Az ÖKO CITY STAND bemutatja egy családi ház részletének felépítésével, a közel nettó 0 energia felhasználású épület megépítési, felújítási, üzemeltetési lehetőségeit.

A hétvégén lakossági szemléletformáló előadások lesznek a D pavilonban, az A pavilonban pedig MERKPT NAGY KAZÁNVÁLASZTÓ elnevezéssel hétvégi kazánvásár kerül megrendezésre. Itt kedvező áron elérhetőek lesznek a korszerű kondenzációs fűtőberendezések.

CONSTRUMAKert – KERTTERVEZÉS, KERTÉPÍTÉS, DÍSZNÖVÉNYEK

A ház, az otthon elmaradhatatlan része a kert: tervezése, kialakítása és ápolása. A CONSTRUMA Kerten a látogatók ötleteket kaphatnak profi kerttervezők, kertépítők versenymunkáiból a VIII. Magyar Kertépítő Verseny és Show keretében. Számos termék közül válogathatnak a kertápoláshoz, és rengeteg dísznövény közül kertjük kialakításához. A kérdéseikre hasznos gyakorlati előadásokon választ is kapnak.

OTTHONDesign – KONYHAShow, konyhatechnológia A-tól Z-ig

Az OTTHONDesign-on a konyhatechnológia kap idén kiemelt szerepet, de a fürdőszobán át a nappaliig minden megjelenik, ami a lakásbelső kialakításához szükséges. Praktikus ötletek, újdonságok, a legmodernebb berendezések, és design bútorok széles választéka várja a látogatókat.

A Magyar Design standon, fiatal hazai tervezők mutatkoznak be, elmaradhatatlan program az OTTHONDesign Top Tipp ingyenes lakberendezési tanácsadás. Lesz Download Design, hogy az érdeklődő felhasználók ingyenesen letölthető design bútor tervekhez juthassanak.

A kiállítási csokor nyitva tartása:

Április 6-10. 9.00-18.00 óra (vasárnap 17.00 óráig)

Nagyközönség napok: április 9-10.

Bővebb információ a kiállítási csokorról, akciós kuponfüzet és online jegyvásárlás: www.construma.hu

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.



Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Utolsó kommentek