AJÁNLÓ
 
14:00
2014. 10. 09.
A törött nádat a törés helyén kontaktragasztóval összeragaszthatjuk. Kosarakon és...
A bejegyzés folyatódik
 
14:00
2014. 10. 09.
Hogyan tüntessük el a fa apró mélyedéseit, horpadásait? A felületi bevonatot távolítsuk...
A bejegyzés folyatódik
 
14:00
2014. 10. 09.
A csavarok időnként meglazulnak és olyan nagy lyukat vájnak a fába, hogy már egyáltalán...
A bejegyzés folyatódik
 
14:00
2014. 10. 09.
Ha a mozgó lábat szárnyas anyával rögzítették, legtöbbször elég, ha ezt ismét meghúzzuk....
A bejegyzés folyatódik
 
14:00
2014. 10. 09.
Facsavarok: A csavarokat húzzuk meg vagy szükség esetén cseréljük ki. Ha laza az illesztés,...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Napi tipp: tárolás

tarolas05.jpg

Szekrények és polcok: Manapság nagyon sokfajta szekrény között válogathatunk. Mindig azt vegyük meg, ami szükségleteinknek és a betöltendő funkciónak a legjobban megfelel.

Elemes bútorok
A kereskedelem előszeretettel kínál - elsősorban gyermekszobák berendezésére - különböző elemes bútorokat, melyeket tetszés szerint magunk kombinálhatunk. Vásárlás előtt célszerű alaposan tájékozódnunk: ilyen polcokból, munkalapból vagy írólapból, egymásra helyezhető kockaelemekből álló, szekrényrészekkel, ajtókkal vagy fiókokkal kiegészített bútorok ugyanis a legkülönbözőbb áron kaphatók. Fontos szerepet játszik a felhasznált anyag és a bútor stabilitása.
Az sem közömbös, hogy az egyes elérnek házilag összeszerelhetők-e, azonnal hazaszállíthatók-e, vagy esetleg még mesterembert is kell hívnunk. Nagyon fontos, hogy a rendelkezésünkre álló helyet előre gondosan mérjük le. A bútorelemeknek be kell férniük az adott helyre, máskülönben kellemetlen meglepetés érhet bennünket.

További fontos szempontok: Belső stabilitás és szilárdság. A könnyű elemek kétség kívül mindig olcsóbbak, gondoljunk azonban arra - különösen ha gyermek is van a családban - hogyan tudjuk majd a bútort stabilan felállítani, pl. tiplik és csavarok segítségével a falhoz rögzíteni, vagy az egyes polc- és szekrényrészeket a hozzájuk csavarozott elemekkel megtoldva mintegy a padló és a mennyezet közé befeszíteni.

© Nagy háztartáskönyv

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is.
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Utolsó kommentek