AJÁNLÓ
 
05:00
2016. 04. 08.
Tekintve, hogy majdnem minden marad a régiben és a Furdancs dübörög tovább, nem szeretnénk bő...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2016. 04. 08.
A csavarok a legelterjedtebb gépelemek. Felhasználásuk szerint vannak rögzítő csavarok...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2016. 04. 08.
A játékkatonákat mindenki szereti, mert a kézbe fogható maketteknek van egyfajta, gyermekkorba...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2016. 04. 08.
Az átlagnál több olvasói reakciót kapunk az elektromos szerszámok bemutatására válaszul,...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2016. 04. 08.
Néha-néha még be kell gyújtani, de már látjuk a fűtési szezon végét. Nem hagyjuk...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vicces barkács

Az Internet a forrásmegjelölés nélküli tudás kimeríthetetlen tárháza, másrészt a cicás gifek miatt érdekes. Ritkán találkozni szerzőkkel, akik vallanak bizonyos értékeket és végveszélyben, főcím szereplésért sem adnak olyan címeket, mint "Megdöbbentő! Mára bezárhatjuk az Internetet! Pedofil miniszter cuki kiskutyával verte agyon a hűtőszekrénybe szorult kebelcsodát és akkor olyan történt, amit te sem hinnél TOP10". 

vicc02.jpg

Ehelyett színvonalas, mérsékelten bulváros tartalommal vonzzák olvasóikat. Technológia, barkács és műszaki tanulmányok témakörében mozog blogunk, így a valóban érdekes és vicces technikai gyűjtemények közül bemutatunk néhányat. 

Főoldalán retró témák köszönnek ránk lazarbibi honlapján. Kinek ne dobogtatná meg szívét egy régi rádió, vagy nyolcvanas évekbeli Videoton tuner. A magyar ipar történetéből olvasmányos cikkek válogatnak. Facebook oldala időnként humoros témákat küldözget, mint ez itt:

vicc03.jpg

A Bmeme már szerepelt ajánlónkban. Mivel tartja a színvonalat és hűen tükrözi egy műszaki főiskola elvégzésének minden humoros és küzdelmes mozzanatát, továbbra is kötelező olvasmány leendő BME hallgatóknak. Vagy bárkinek, mert a felvetett szituációk akár az oviban, földrajzórán vagy targoncás tanfolyamon is visszaköszönhetnek.

vicc01.jpg

Egy nagyon komoly, áhítatos, szinte szakrálisan misztikus világba, a High End hangberendezések témakörébe  vezet be az Audofile FB-oldal. Ezek a tárgyak mindig is a kor csúcstechnikáját képviselték elektronikai és finommechanikai téren. Árukat ehhez húzták meg, s míg az AKAI GX4000 szalagos decket is csak kirakat mögül láthattuk nyálcsorgatva, addig például a Revox toronyért egy Mercedes, egy nagy Mercedes árát kérték. Már csak nosztalgiából is, de érdekes olvasmány az iparág híreiből válogató szemlézés.

image1.jpg

 


   Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

 

 



Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Utolsó kommentek