AJÁNLÓ
 
05:00
2014. 10. 17.
Elérkezett hát a nagy nap. Második születésnapunk kapcsán rendezett játékunk végére értünk....
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 10. 17.
Mint múlt pénteken már írtuk, közeledik a Furdancs blog második születésnapja. Ennek kapcsán...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 10. 17.
Bizony, megértük ezt is. A Furdancs blog hamarosan 2 éves lesz. Egészen pontosan október 19-én....
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 10. 17.
A Netszerszám volt olyan kedves és a Furdancs Blog születésnapja alkalmából egy hasznos kis kütyükből...
A bejegyzés folyatódik
 
05:00
2014. 10. 17.
Most már elárulhatjuk, hogy ma 1 éves a Furdancs Blog. Ennek örömére a héten ezt meg is kérdeztük...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Furdancs születésnap - 3. kör

Elérkeztünk a harmadik péntekhez. Vagyis születésnapi játékunk harmadik fordulójához. Mint már az előző két alkalommal írtuk, 2 éves születésnapjához érkezett a Furdancs blog, és ezen nevezetes alkalomból most mindenféle ajándékot lehet nyerni, feltéve, hogy visszakülditek a poszt alján lévő kérdőívet.

Az ajándékok száma attól is függ, milyen sokan szántok időt a visszaküldésre. Minél több választ kapunk, annál több ajándék kerül a zsákba. Van már benne Leatherman multiszerszám, Blaklader kapucnis felső, de van benne például egy hamisítatlan és valódi Furdancs söröskupak óra is!

A két év alatt sokféle téma előfordult itt a blogon. Bár eredetileg az otthoni barkácsolás és szerelés a blog főtémája, azért elég sokat barangoltunk kicsit távolabbi területekre is. Írtunk a barkácsolók számára ajánlott mobiltelefonokról vagy épp az otthoni szerverekről épp úgy, mint a kerékpárszerelésről, vagy a kedvenc fényképezőgépünkről.

De foglaltunk állást a paksi bővítés kapcsán is, és számtalan posztot szenteltünk mindenféle, energiatakarékosságot és környezettudatos, fenntartható életmódot népszerűsítő írásnak is.

Voltak persze autós témájú írásaink is, legutóbb például a 3M néhány termékét mutattuk be.  Az általuk forgalmazott fényszóró polírozó készletet bemutató írásunk különösen népszerű volt, mi tagadás minket is lenyűgözött, milyen jól teljesített a próbánk során a termék.

A mai, harmadik fordulóban épp a 3M ajándékai kerülnek a zsákunkba. Egyrészt egy igazán bőséges 3M/Scotch ajándékcsomag, amelyben igen sokféle speciális, a háztartásban használatos ragasztószalag, ragasztóstift és más hasonló trükkös kiegészítő található, de van benne például egy 3M védőszemüveg is. A másik felajánlott ajándék a már általunk is bemutatott 3M folyékony fólia.  Biztos, hogy mindkét ajándéknak hasznát veszi a nyertes, csakúgy, mint a korábbiaknak.

Miután elég sok válasz érkezett be már eddig is, a fenti ajándékok némelyikéből több példány is gazdára találhat, de még további meglepetések is kerülnek a zsákunkba ezek mellé.   

Nincs más hátra, minthogy mindenki küldje vissza a kérdőívet, aki valamilyen oknál fogva ezt elmulasztotta eddig. És persze ossza is meg a lehetőséget, hiszen ezzel saját esélyeit is növeli.

Mi a jövő héten jelentkezünk egy hosszú poszttal, amelyben beszámolunk az eredményekről, az ajándékokról, és minden egyéb tudnivalóról.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Utolsó kommentek