Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Furdancs születésnap

Elérkezett hát a nagy nap. Második születésnapunk kapcsán rendezett játékunk végére értünk. A beküldött válaszokat átnéztük, a bennük foglalt tanácsokat és kívánságokat a blog tartalmával kapcsolatban megfogadjuk. A szülinapot pedig megünnepeltük. Volt olyan hozzászólónk tegnap, aki nehezményezte, hogy nem 19.-én hirdettünk eredményt. De akinek nagy családja van, az tudhatja, hogy a szülinapi ünnepség az mindig a résztvevőkhöz van alakítva, a naptár csak támpontot jelent...

Furdancs születésnap - 3. kör

Elérkeztünk a harmadik péntekhez. Vagyis születésnapi játékunk harmadik fordulójához. Mint már az előző két alkalommal írtuk, 2 éves születésnapjához érkezett a Furdancs blog, és ezen nevezetes alkalomból most mindenféle ajándékot lehet nyerni, feltéve, hogy visszakülditek a poszt alján lévő kérdőívet.

Az ajándékok száma attól is függ, milyen sokan szántok időt a visszaküldésre. Minél több választ kapunk, annál több ajándék kerül a zsákba. Van már benne Leatherman multiszerszám, Blaklader kapucnis felső, de van benne például egy hamisítatlan és valódi Furdancs söröskupak óra is!

Furdancs születésnap - 2. kör

Mint múlt pénteken már írtuk, közeledik a Furdancs blog második születésnapja. Ennek kapcsán felidézzük néhány korábbi írásunk. Ma a megosztóbb hatású posztok közül veszünk elő párat.

Furdancs születésnap - 1. kör

Bizony, megértük ezt is. A Furdancs blog hamarosan 2 éves lesz. Egészen pontosan október 19-én. Ennek kapcsán most három héten keresztül minden pénteki posztunkban ezt fogjuk kicsit körbejárni. Megnézzük, melyek voltak a legsikeresebb, legtöbb megosztást, legtöbb hozzászólást vonzó posztjaink.

Sőt, egy játékot is meghirdetünk a születésnapunk kapcsán. Tudjuk, igazából az ünnepelt szokott ajándékot kapni, azonban mi most megfordítjuk a dolgot, és mi adunk ajándékot az olvasóinknak. Szülinapi játékunk keretében néhány kérdést teszünk fel olvasóinknak, és a szerencsés válaszolók néhány jól használható ajándékkal lehetnek gazdagabbak. A kérdések a poszt végén lesznek olvashatóak, egy kérdőív formájában. Van egy plusz csavar is a történetben, ugyanis az ajándékokat felajánló támogatóinkkal úgy egyeztünk meg, hogy minél több válasz érkezik, annál több ajándék kerül kiosztásra. A számláló három ajándékkal indul, de minden 25 beérkezett válasz után egy-egy újabb ajándék kerül az ajándékos zsákunkba. Érdemes tehát megosztani a felhívásunkat, érdemes a játékba bevonni minden barkácsolni szerető ismerősötöket is, hiszen így a Ti esélyetek is növekszik! Egyszerűbben: minél többen tudnak játékunkról, annál több ajándékot adunk. Érdemes megosztani, számítunk rátok is!

A Netszerszám volt olyan kedves és a Furdancs Blog születésnapja alkalmából egy hasznos kis kütyükből álló ajándékcsomagot állított össze, melyet egyik szerencsés olvasónk meg is nyert. A héten zajlott játék során a legügyesebb válaszadók közül Loós Gyula volt a legyszerencsésebb. Az alábbi képekre kattintva irigykedhettek, hogy mi mindent nyert Gyula, akinek ezúton gratulálunk. 

 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is.

Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

Most már elárulhatjuk, hogy ma 1 éves a Furdancs Blog. Ennek örömére a héten ezt meg is kérdeztük tőletek. A helyesen válaszolók közül három szerencsés olvasónknak egy egy menő könyv üti a markát. A nyertesek tehát:

Kiss Éva - Lakás és bútor 1920-1948 között című könyvét Ráncsik Mónika nyerte

image_2.jpg

Kurt Jeni - Télikertek tervezése és építése című könyvét Török András nyerte

image_1.jpg

Aidan Walker - A faanyagok enciklopédiája című könyvét Szira István nyerte

image.jpg

Gratulálunk!

A játéknak azonban nincs vége! Újabb kérdésért újabb ajándékot sorsolunk ki a helyes megfejtők között. A nyeremény ezúttal néhány hasznos kütyü a Netszerszám felajánlásával. Részletek ITT.

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Utolsó kommentek