AJÁNLÓ
 
09:40
2016. 01. 29.
Ez egy kicsit rendhagyó poszt lesz, ma ugyanis nem barkácsolunk semmit. (Esik a eső.) De ettől...
A bejegyzés folyatódik
 
09:40
2016. 01. 29.
Ez egy gyors poszt lesz, cserébe legalább rövid. Mostanában permanens témahiányban szenved...
A bejegyzés folyatódik
 
09:40
2016. 01. 29.
Tavaly decemberben volt egy kétrészes posztunk arról, mi alapján választottam szerszámos ládát,...
A bejegyzés folyatódik
 
09:40
2016. 01. 29.
Bútorlapból készült bútorok általánossá válásával együtt terjedtek el az ilyen bútorok...
A bejegyzés folyatódik
 
09:40
2016. 01. 29.
Lyukat persze a legegyszerűbb fúróval készíteni, azonban házilagos körülmények között...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kérdezzetek!

Egy barkácsblogot azért többnyire olyanok olvasnak, akik maguk is szeretnek fúrni-faragni. Lehet, hogy egy-egy témához jobban is értenek nálunk, másokhoz viszont még annyira sem. Ezekben az esetekben pedig megoldás és tanácsok kellhetnek. Vannak akik ilyenkor hozzánk fordulnak, és az is megesik, hogy tudunk tanácsot adni. Most arra bíztatunk mindenkit, használja bátran a Furdancs Facebook-oldalát. Tekinthetjük akár úgy is, hogy ez is egyfajta szerszám. És hogy miért gondoljuk, hogy ez egy eszköz lehet a kezünkben? Elmondjuk.

facebook komment kérdések olvasók

 

A poszt apropóját az szolgáltatta, hogy jött szinte egy időben két olvasói kérdés is, mindkettő korábbi témánkkal kapcsolatban. Az egyik e-mailben, a másik egy poszt alatt kommentben. Mindkettőben tanácsot kértek egy-egy probléma megoldásához. És ehhez kapcsolódóan kerül szóba a Furdancs Facebook-oldala. Ugyanis többször megtörténik, hogy ha egy régebbi posztunkkal kapcsolatos kérdést tennétek fel, azt az adott poszt alatt teszitek, kommentben. Ami jó, de belátható, hogy itt igazából csak a posztok megjelenése utáni pár napban olvassák igazán sokan az adott témához érkező kommenteket. Ha egy régebbi bejegyzést találtok, mondjuk a hónapokkal ezelőtt írott kivetőpántos írásunk, és azzal kapcsolatban kérdeznétek valamit, akkor azt általában már csak a poszt írója látja (sőt, a komment beállítások miatt néha még ő sem), a többi olvasó nem bukkan rá. Pedig épp ez volna a nagyszerű egy ilyen közösségben, hogy egymásnak is lehet tanácsot adni.

A Facebook-oldalunkat viszont minden felhasználó eléri, és ahogy nézzük, egy-egy megosztást valóban sokan is néztek meg. Tehát a Facebook használható volna akár a klasszikus fórumok kiváltására is, a mi esetünkben ez lehetne a Furdancs fórum oldala. Ráadásul a Facebookon lehet mellékelni/feltölteni képet, videót, tehát itt bővebb lehetősége volna a kérdezz-felelek résztvevőinek, mint a kommentek között.

Tehát arra biztatunk minden Furdancs olvasót, bármilyen kérdése van valamelyik korábbi írásunkhoz kapcsolódóan, vagy akárcsak nagy általánosságban bármely fúr-farag kérdéssel kapcsolatban, tegye fel bátran a Facebook-oldalunkon. Mi biztos reagálunk rá, de lehet hogy a többi olvasónak még a mienknél is jobb ötlete/tanácsa lesz. A posztjaink végén olvasható szokásos felhívás tehát most különösen ide illik:

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a 
Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.  Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Utolsó kommentek