AJÁNLÓ
 
14:16
2015. 02. 17.
Ez egy kicsit rendhagyó poszt lesz, ma ugyanis nem barkácsolunk semmit. (Esik a eső.) De ettől...
A bejegyzés folyatódik
 
14:16
2015. 02. 17.
Ez egy gyors poszt lesz, cserébe legalább rövid. Mostanában permanens témahiányban szenved...
A bejegyzés folyatódik
 
14:16
2015. 02. 17.
Tavaly decemberben volt egy kétrészes posztunk arról, mi alapján választottam szerszámos ládát,...
A bejegyzés folyatódik
 
14:16
2015. 02. 17.
Bútorlapból készült bútorok általánossá válásával együtt terjedtek el az ilyen bútorok...
A bejegyzés folyatódik
 
14:16
2015. 02. 17.
Lyukat persze a legegyszerűbb fúróval készíteni, azonban házilagos körülmények között...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szerszámok a gyengébbik nemnek

Az elmúlt karácsony kapcsán bukkantunk egy szerszámkészletre, és ezzel együtt egy remek posztalapanyagra is. A nőknek ajánlott szerszámkészletekről egyszer már ejtettünk szót korábban. Akkoriban persze arra jutottunk, hogy a 'gyengébbiknek' aposztrofált nem általában messze nem gyengébb és ügyetlenebb a férfiembernél. Vannak persze olyan hölgyek, akik tényleg nem tudják hogyan is kell használni egy kombinált fogót, de hát ismerünk épp elég férfit is, aki ugyanígy bajban van, ha bármit a saját kezével kell megoldjon.

Mint Darwin meggyőződéses híve, hiszek abban, hogy a szerszámhasználatra képtelen egyedek - nemtől függetlenül - előbb-utóbb kiselejteződnek, tehát rájuk több szót vesztegetni igazán kár volna.

Térjünk inkább vissza a poszt ötletét adó karácsonyi találathoz, ami nem más, mint egy gyönyörűséges, LADY elnevezésű szerszámkészlet. A gyártója az Extol, bár ez igazából nem különösebben fontos, hiszen a lényeg a készlet színe. Ami gyönyörűséges rózsaszín! Ezzel az ütős színnel pedig megvalósítja minden plázacicák és csillámpónikon nevelkedett gyereklányok titkos álmait.

A készlet amúgy szemre jól használható, és az Extol elég normális minőséget is készít, tehát valószínűleg a használatban sem fognak túl hamar elfogyni a készlet szerszámai. A képen látható, mit tartalmaz a készlet. Igazából tényleg jól van összeválogatva, persze egy rózsaszín kalapács még jól jöhet mellé. A szerszámok elég korrekt minőségűek, egyedül a zseblámpa, ami gyors cserét kívánhat, eleve hagyományos izzós, és a minősége is elég gagyi. (Ettől persze még világít, vész esetére megteszi.) A fogók meglepően pontosak, a bites csavarhúzónyél is masszív, az esetlegesen elkopó szabványos bitek pedig könnyen pótolhatóak minőségibb darabokkal. A szerszámkészlet 4000.- forint alatti árakon elérhető, igazából egy darab minőségi fogó kerül ennyibe, és akkor az még csak nem is rózsaszín... szóval aligha kihagyható a beruházás.

Hogy egy igazi fúrfarag nőszemély számára mennyiben jelent plusz csáberőt a rózsaszín szerszámkészlet, azt persze nem tudom. De ártani biztos nem árt, és az sem valószínű, hogy ezek a szerszámok véletlenül a többi közé keverednének, majd fél év múltán már nem is emlékeznénk, hogy melyik fogó vagy csavarhúzó is volt ebben a készletben eredetileg.

Közelednek a mindenféle tavaszi ünnepek, nőnap, anyák napja, húsvét... Most még időben vagyunk, mindenki beszerezheti a család nőtagjainak a megfelelő rózsaszín szerszámkészletet.

Mi szóltunk, időben.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel. Ha nem, akkor is. 
Csatlakozz a Furdancs Facebook-közösségéhez! Nem fogjuk megbánni.

Kövess a Facebookon

Hirdetés

Furdancs

blogavatar

Ez az oldal azoknak szól, akiket érdekel, hogyan működnek a minket körülvevő dolgok. Azoknak, akik tudják mire valók a szerszámok, vagy legalábbis szeretnék megtanulni. Azoknak, akik úgy gondolják, az emberré válás fontos alkotóeleme hogy magunk oldjuk meg a felmerülő problémákat. Mottónk: Nem azért másztunk le a fáról, hogy a fotelben ülve várjuk a szerelőt...

Hirdetés

Szeretjük

szineslogo.png
Kapanyel.png

Hirdetés

Feedek

Reblog

Utolsó kommentek